G4Media.ro

Numărul cazurilor de COVID-19 a depăşit 80.000 în Rusia/ S-au înregistrat în…

Numărul cazurilor de COVID-19 a depăşit 80.000 în Rusia/ S-au înregistrat în total 747 decese

Rusia a raportat duminică 6.361 de noi cazuri de COVID-19, numărul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus ajungând astfel la 80.949, transmit Reuters şi Xinhua, citate de Agerpres.

În ultimele 24 de ore, 66 de persoane au decedat din cauza COVID-19, ceea ce aduce la 747 numărul total al cazurilor fatale din Rusia.

Regiunea cea mai afectată este capitala, Moscova, cu 2.971 de noi cazuri de COVID-19 confirmate în ultimele 24 de ore şi un total de 42.480 de la începutul epidemiei.

Rusia este afectată pe plan economic de prăbuşirea preţului petrolului, principalul ei produs de export, deşi autorităţile afirmă că au constituit anterior rezerve financiare suficiente pentru a face faţă unei asemenea situaţii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

  1. 747/73435*100 = 0.1.02%
    Mortalitatea in Romania e intre 5 si 6 %, in China La fel. Hai sa zicem ca Romania nu are sistem de raportare corect, iar China minte. Dar in SUA e 5-6%, in Italia, Franta, Belgia, Spania, Suedia e 10-14%, iar in Germania (care are probabil cea mai corecta raportare) 3-4 %. Dar in Rusia e 1%!!!! Cine crede? in afara de imbecili si de cei care vor neaparat sa creada.
    Dar chiar si luand de bune cifrele, panta lor de urcare e dintre cele mai abrupte.

  2. @unu la suta:
    Evident ca se minte de ingheata apele la raportarea privind decesele !
    Daca eram si acum republica socialista cu un „ceausescu” sef suprem la fel era mortalitatea si la noi, sub 1% !

  3. Pentru imbecilii nemulțumiți că n-au murit suficienți ruși: dacă măsluiau cifrele, cel mai ușor erau de ascuns infectările prin netestare, ca la noi. Apoi, decesele se puneau pe seama altor afecțiuni (comorbiditățile), eventual pe seama altor infecții respiratorii. Mai bine ne-am interesa cum îi tratează.

  4. Să credem datele raportate de Rusia? :)))))

  5. @cineva
    Nimeni nu regreta ca n-au murit mai multi rusi. Dar din pacate o sa moara multi. Clasa lor politica n-a pus niciodata valoare pe viata oamenilor.
    Biologia ruso-sovietica a mai avut si alte succese. Merita imitati! Parerea ta. Eu zic ca de data asta nu.

    • Îți recomand să cauți (și redacția să facă la fel) site-ul worldometers.info care conține date la zi despre coronavirus în lume. Sau un articol recent de pe hotnews despre Letonia, fostă republică sovietică cu o mortalitate similar de mică.
      Pe worldometers.info, vei constata că TOATE fostele republici sovietice au mortalități uluitor de mici provocate de coronavirus. Chiar și Moldova are 2,5%, la jumătate față de România.
      Mai bine ar cerceta serviciile astea secrete extraordinare pe care le plătim anual mai mult decât finanțăm sănătatea, cum se explică acest fenomen, în loc să-și pună zvonerii să lanseze șușanele pe net.

  6. @cineva
    Am si https://www.worldometers.info/ si https://www.covidvisualizer.com/ in bookmark si le consult zilnic. Stiu datele. Dar sunt convins ca e o problema de raportare.
    Vezi ca te ia valul si combati lucruri care nu le-a afirmat nimeni. Nimeni n-a zis ca serviciile noastre ar face vreo branza. Sunt chiar convins ca sunt la nivel de amatori. Altceva e cu cele rusesti; alea stiu cu ce se mananca si informatiile si propaganda. Una din victimele propagandei lor esti chiar dumneata.

  7. @cineva
    Rusii s-au bazat pe diluarea bolii in imensitatea tarii. Abordarea nu tine pentru marile orase – Moscova, de exemplu. Acolo e problema cea mare. Mie mi se pare ca au o curba de noi infectari cu panta mare; daca gresesc, norocul rusilor. Din fericire pt. autoritatile ruse si din nefericire pentru cetatenii rusi, la ei autoritatile rezolva problemele fara sa ii intereseze pierderile umane. Iar falsificarea statisticilor e obicei vechi. Intr-adevar nu pot sa-ti dau o explicatie pt. republicile baltice sau Moldova. Dar daca stii ceva despre vreun tratament secret (desi m-as mira), da pe goarna!

  8. Lupta de imagine nu pare să aibe legatura cu nr de infectări ci cu imaginea pe care statul respectiv vor sa o împrăștie în interior și exterior referitor la cat de bine se descurcă. Bineinteles ca Rusia si China o sa fluture statisticile si o sa arate cum Vestul nu se descurcă deloc, „democrațiile nu sunt bune domne’ ia uite ce bine ca avem noi mâna de fier, ar trebui să se ia ei după noi ” șamd. Voi inspecta cu mare atenție și cifrele Germaniei, sa explice cum sunt ei asa de departe in cunoștinte si dotaere fata de francezi, englezi sau italieni.

    Coincidența face ca fix aceleași tari au mai făcut balamuc si au mințit și prin trecut…