G4Media.ro

Numărul cazurilor de COVID-19 a depăşit 80.000 în Rusia/ S-au înregistrat în…

Numărul cazurilor de COVID-19 a depăşit 80.000 în Rusia/ S-au înregistrat în total 747 decese

Rusia a raportat duminică 6.361 de noi cazuri de COVID-19, numărul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus ajungând astfel la 80.949, transmit Reuters şi Xinhua, citate de Agerpres.

În ultimele 24 de ore, 66 de persoane au decedat din cauza COVID-19, ceea ce aduce la 747 numărul total al cazurilor fatale din Rusia.

Regiunea cea mai afectată este capitala, Moscova, cu 2.971 de noi cazuri de COVID-19 confirmate în ultimele 24 de ore şi un total de 42.480 de la începutul epidemiei.

Rusia este afectată pe plan economic de prăbuşirea preţului petrolului, principalul ei produs de export, deşi autorităţile afirmă că au constituit anterior rezerve financiare suficiente pentru a face faţă unei asemenea situaţii.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Pe lângă administrarea antibioticelor ca împărtășania, la oricine trece pragul cabinetului, o mare parte din bacteriile multi rezistente vin si din industria alimentară. Carne plină de antibiotice, chiar si surse vegetale cu antibiotice si pesticide.
    Soluția reală ar fi limitarea numărului de copii la 1/femeie pe toată planeta.

  2. Ma peesh pe solutia ta reală. Încă ai timp sa te transformi in avorton, prowstooleh.

  3. Bag de seamă că presa n-a învățat nimic din apocalipsa precedentă!
    Nu mai folosiți termenul „experimental” într-un articol despre Pfizer și BioNTech, că iar vă pun șefii să-l scoateți peste 3 zile și iar vă faceți de râs (nu că ați fi de vreo fală, de exemplu „versiuni creată…”).

  4. Spectacoilul trebuie să continue. Ies prea mulți bani degeaba ca să fie tras pe linie moartă, nu-i așa?

  5. G4Media cred că ar trebui să fiți mai transparenți cu banii pe care îi primiți de la Pfizer, așa cum faceți cu cei de la guvern.

  6. Show must go on! Vine toamna in curand, gata cu vacantza, oile inapoi in tzarc cu masca pe bot si coada la vaccinarea obligatorie! Ce fain cand oile se vor trezi si vor ataca haita de lupi!