G4Media.ro

Nou atac masiv cu drone asupra Kievului/ Cel puțin o persoană a…

Photo by Sergei SUPINSKY / AFP

Nou atac masiv cu drone asupra Kievului/ Cel puțin o persoană a fost rănită

Cel puţin o persoană a fost rănită în noaptea de luni spre marţi în timpul unui nou „atac masiv” al dronelor ruseşti asupra Kievului, a anunţat primarul capitalei ucrainene Vitali Kliciko, transmite AFP, citată de Agerpres.

Victima, o femeie de 27 de ani, a fost internată în spital, a informat Vitali Kliciko pe Telegram.

Potrivit administraţiei civile şi militare din Kiev, rănile sale sunt „moderate” şi se datorează căderii de resturi în cartierul Holosiivski din sudul capitalei.

Tot conform administraţiei civile şi militare, atacul din noaptea de luni spre marţi a fost efectuat cu drone, iar alte căderi de resturi au provocat incendiul unei case din cartierul Darniţskii din sudul capitalei şi a trei maşini în cartierul central Pecerski.

Potrivit primarului, o clădire cu mai multe etaje a fost avariată şi în districtul Holosiivskii. „Atac masiv! Rămâneţi în adăposturi!” a avertizat Vitali Kliciko.

Sirenele de avertizare aeriană au sunat peste noapte la Kiev, dar şi în regiunile Cerkasi (centru), Kirovohrad, Nikolaiev şi Herson (sud).

Luni, rachetele ruseşti au vizat în plină zi Kievul, semănând panică pe străzi, după încă o noapte de bombardamente. Mulţi locuitori s-au refugiat în adăposturi subterane, în special în metrou.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...