G4Media.ro

Nicușor Dan: Dacă nu există acord în Consiliu pentru creșterea gigacaloriei la…

Nicușor Dan: Dacă nu există acord în Consiliu pentru creșterea gigacaloriei la 280 de lei pierderea pe care Bucureștiul o va avea este de 320 de milioane de lei, asta înseamnă că în fiecare zi pierdem un milion și jumătate de lei

„Dacă nu există acord în Consiliu pentru creșterea gigacaloriei la 280 de lei pierderea pe care Bucureștiul o va avea este de 320 de milioane de lei, asta înseamnă că în fiecare zi pierdem un milion și jumătate de lei”, a declarat, vineri, Nicușor Dan, primarul Capitalei.

„Nu s-a mai operat o creștere de tarif din anul 2011. Atunci era 320 de lei iar bucureștenii plăteau 164, pe când acum prețul total este 980. Înainte de scumpirea de la 1 noiembrie prețurile din țară erau între 200 și 280 de lei, după scumpire sunt prețuri între 350 și 500 de lei. Noi am propus 280 de lei. Am solicitat sprijinul Guvernului României și suntem încrezători că va sprijini primăria Capitalei, așa cum a sprijinit alte primării”, a declarat Nicușor Dan.

„Trebuie să fie un efort comun pentru a trece această iarnă, între guvern, primărie și cetățeni”, a mai transmis Primarul Capitalei.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Pana la urma, banii sunt tot ai bucurestenilor si pierderea se va suporta din buzunarul lor. La fel si subventia

  • Ai calculat tu ? Nu te cred !
   Orice subvenție e un furt mascat : iei banii din buzunarul cuiva si-i muti in buzunarul altcuiva.
   Unul care are centrală proprie sau sobă cu lemne/gaz ce beneficiu are ?

  • N-am calculat tocmai ca nici n-am spus cat e pierderea. Spuneam numai ca si pierderea si subventia oricat ar fi o sa o platim tot noi din buzunarele noastre toti cei care locuim in Bucuresti, n-are cine sa o plateasca altcineva. Si cei care au centrala si cei cu soba, ma rog toti cei care isi platesc impozitele.

 2. rapid la pnl altfel e de rau

  • Nu e corect ca cel care locuieste la bloc sa beneficieze si de subventie la caldura, si de izolare termica, iar cel care sta la curte sa finanteze aceste pomeni fara sa beneficieze de nuciuna dintre ele. Ambii locuiesc in acelasi oras si platesc aceleasi taxe!

 3. Păi eu zic că se merită și nici nu-i mult!

 4. De 30de ani fara investiții. Plătim mult prea mult pt apa rece pe țeavă de cald si calorifere amorțite

 5. Daca sistemul de termoficare ar fi fost reparat si modernizat inca de pe vremea Sarmei astazi bucurestenii nu mai erau obligati sa achite pierderile. Aici este marea problema. Pretul este mare tocmai datorita pierderilor care nu mai pot fi acoperite. Vina este a primariei, Sarma si-a promovat rubedeniile si firmele capusa, a plantat panselute pe acoperisurile statiilor de autobuz, a dus batrani in Grecia. Demagogie pur electorala. Nicusor Dan nu a dat drumul la lucrari, nu a accesat fonduri europene, promisiuni pentru 2022. Adica iarna asta platesc fraierii pierderile nereparate. Probabil se doreste asta ca fiind o oportunitate de a mai repara, majora, pentru pusculita de partid.

 6. Garcea in acte de piraterie.