G4Media.ro

Când vor fi reluate lucrările pe cele trei mari şantiere din Bucureşti:…

Secțiune susținută de
Concordia

Articolele din această secțiune sunt realizate cu respectarea independenței editoriale a redacției

Când vor fi reluate lucrările pe cele trei mari şantiere din Bucureşti: Pasajul Doamna Ghica, Parcarea Granitul şi Prelungirea Ghencea

Parcarea de la Pantelimon – Granitul va fi deschisă peste două luni, iar pentru Pasajul de la Doamna Ghica lucrările vor fi reluate şi se va vedea un avans major al şantierului, a promis primarul general Nicuşor Dan. În privinţa lucrărilor pentru modernizarea bulevardului Prelungirea Ghencea, Dan a anunţat că, până la sfârşitul anului, va fi terminat doar sectorul cuprins între strada Braşov şi Râul Doamnei, însă până la intersecţia de la Domneşti unde CNAIR (Compania de Drumuri) construieşte pasajul suprateran este nevoie de 60 de milioane de lei pentru exproprieri.

Primarul General a cerut din nou ca Primăria Sectorului 6 să contribuie financiar pentru Prelungirea Ghencea aşa cum face deja Primăria Sectorului 2 pentru Pasajul de la Doamna Ghica (n.r. Consiliul Local sector 2 a aprobat o finanţare de 30 de milioane de lei pentru Pasajul Doamna Ghica, dar fără a prelua lucrarea).

„Probabil că azi o să ieşim cu bugetul şi o să stăm 15 zile în dezbatere publică. Ce pot să vă spun este că până la Râul Doamnei îl facem anul acesta, nu mai sunt exproprieri necesare, dar de la râul Doamnei la Domneşti trebuie să plătim 60 de milioane lei pentru exproprieri. Sperăm să ajungem la un acord cu Compania Naţională de Investiţii (n.r., nu este clar dacă primarul general se referă la CNI – Compania Națională de Investiții sau la CNAIR – Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) să preia şi acest tronson. Sperăm ca Primăria Sectorului 6, care au şi ei bugetul în dezbatere, să contribuie la această lucrare aşa cum şi Sectorul 2 o face pentru podul de la Doamna Ghica”, a explicat Nicuşor Dan, care a participat la inaugurarea pasarelei pietonale din Sectorul 4 între oraşul Popeşti – Leordeni şi staţia de metrou Berceni.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. As fi fost mulțumit dacă se precizau și cauzele pentru care se pierde timpul și se stă pe vremea asta la pasajul DNA Ghica!!!! Tot banii sau altele?!!
  Zici că suntem proști făcuți grămadă!

 2. Prelungirea Ghencea pana la sfaraitul anului???
  E de turnat asfalt pe 2 benzi pe 1 km intre str. Brasov si str. Raul Doamnei, ce mare inginerie? Daca ziceai 2 luni era rezonabil asa ma intreb daca ai mai fost pe acolo din campanie sa vezi dezastrul din trafic.
  Sa traiasca si firma care v-a inchiriat gardurile!

 3. Dati drumul la lucrari cat mai repede ca vara este aproape si ne chinuiti degeaba.
  Sper sa nu dureze 2 ani.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.