G4Media.ro

Nicuşor Dan anunţă că s-au depus trei oferte pentru cumpărarea celor 20…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicuşor Dan anunţă că s-au depus trei oferte pentru cumpărarea celor 20 de mini centrale termice care vor fi amplasate în zone unde agentul termic nu este livrat în parametri suficienţi

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat sâmbătă că s-au depus trei oferte pentru cumpărarea celor 20 de mini centrale termice care vor fi amplasate în zone unde agentul termic nu este livrat în parametri suficienţi şi urmează analiza acestor oferte în cel mai scurt timp, transmite News.ro.

”Avem 3 oferte depuse în cadrul procedurii de achiziţie a celor 20 de mini centrale termice care vor fi amplasate în zone unde agentul termic nu este livrat în parametri suficienţi”, a precizat Nicuşor Dan.

Acesta a adăugat că urmează etapa de analiză a ofertelor, astfel încât Compania Municipală Energetica Servicii să desemneze câştigătorul în cel mai scurt timp.

”Prin achiziţia celor 20 de capacităţi modulare, vom asigura, începând cu următorul sezon rece, furnizarea optimă a agentului termic şi apei calde pentru 340 de blocuri cu peste 16.300 de apartamente şi aproximativ 40.000 de locatari din toate cele 6 sectoare”, a mai transmis primarul general.

Nicuşor Dan a explicat că centralele vor fi amplasate în anumite puncte termice, situate la capetele de reţea unde funcţionarea a fost deficitară şi unde agentul termic a fost livrat în parametrii insuficienţi.

”Este vorba despre patru puncte termice din sectorul 1, şase din sectorul 2, alte trei puncte termice din sectorul 3, unul în sectorul 4, trei în sectorul 5 şi alte trei în sectorul 6”, a mai precizat primarul general.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Ce centrale băăă, s-a dus iarna, vine pastele. Oamenii vor iepurasi si oua spanzurate de stalpi, paranghelii GRATIS pe banii primariei, vaucere de vacanta la greci….huoooo. Lasa ca vine ea firea, jos n. dan.

  2. Vrem vaucere și ochelari gratis, nu investitii în termoficare. Rușine Nicușor Dan!