G4Media.ro

Nicolae Ciucă: Am rugat PSD să avem un acord prin care să…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicolae Ciucă: Am rugat PSD să avem un acord prin care să nu ne atacăm reciproc şi să nu ne racolăm primarii / Nu s-a întâmplat chesiunea asta

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat că i-a rugat pe social-democraţi să existe un acord între cele două formaţiuni prin care să nu existe atacuri reciproce şi să nu îşi racoleze primarii, precizând că această chestiune nu s-a întâmplat, informează News.ro.

Nicolae Ciucă a fost întrebat la Prima News dacă, de când au venit la putere social-democraţii, deţinând funcţia de premier, s-a schimbat ceva în modul lor de abordare în coaliţie.

“Sunt convins că premierul Ciolacu o să aprecieze ce spun acum. Am rugat de la început să avem un acord prin care să nu ne atacăm reciproc şi să nu ne racolăm primarii. Şi nu s-a întâmplat chestiunea asta, ba mai mult decât atât înţelegem că mai sunt unul, doi primari, care fiecare dintre ei are afinităţi, vin din urmă, din istorie şi se duc de la stânga la….Am mai folosit o metaforă, nu ştiu dacă e foarte bună, îţi iei bilet să te duci până la Piaţa Matache, la Victoria cobori şi faci stânga”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Moderatorul a intervenit şi a menţionat că şi PNL a luat primari de la PSD şi a dat exemplul edilului de la Iaşi.

“Ne ducem în istorie să vedem cine a început? Când vii şi anunţi dintr-o dată, nouă primari au trecut… În primul rând că nu au trecut, că nu au cum să treacă, îşi pierd mandatul. Şi sunt convins că până aproape de alegeri se vor răzgândi pentru că primarii liberali vor înţelege care a fost rolul şi în ce fel am înţeles pe  perioada guvernării, guvernare liberală, rolul finanţării proiectelor, modul în care am deschis şantiere. Sunt peste 2600 de şantiere deschise în România, se lucrează peste tot, inclusiv în comunele mici”, a mai precizat liderul PNL.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Pai, mai roaga-i o data, Ciuca. SI apoi inca o data. Si inca o data. Si tot asa, pana la alegeri.Si inca 7-8 ani dupa aia.

  Ati ajuns remorca proasta a PSD-ului. PSD-ul ar putea sa va desfiinteze complet fara mari eferturi, dar mai au nevoie de voi. E nevoie de voi ca sa mai prosteasca inca 10-15% dintre votanti. Votanti care isi imagineza ca voteaza PNL, dar ei voteaza tot PSD.’

  Mai corect pentru toata lumea ar fi sa fuzionati complet cu PSD-ul. Oricum nu mai exista nici cea mai mica diferenta intre voi. A, ba da, aia de la PSD sunt un pic mai vicleni decat voi. Altfel, politicieni ca Ciuca, Ciolacu, Bode, Caciu, Chirica, Firea, Campeanu, Budai sau Catalin Predoiu poate lucra impreuna fara nicio problema, ca si cum ar fi un singur partid.

 2. Sărăcuțul tembeI

 3. CÂND S-A DOVEDIT CĂ SUNTEȚI SLUGOII PSD-LUI ,ADICĂ NIȘTE MI*ZERABILI ,AI ȘI CURAJ SA VORBEȘTI !?

 4. Da domn’ s..traiti. s-au transferat de la infanterie la diribau…

 5. Ăștia au sindromul Stockholm. Din nou și din nou agresați de PSD, din nou și din nou se întorc la PSD.

 6. De fapt nu s-a întâmplat niciodată nimic din ce a stabilit și a dorit jeneralu.

 7. Boala asta a puteri o aveţi şi voi din PNL şi ăia din PSD numai voi nu pricepeţi că noi am priceput.

  Dar nu ăsta e scopul isteriei PSD-iste din zilele astea şi pur şi simplu vor să fugă de la guvernare şi caută orice metodă să o facă dar nu vor să o facă oricum şi vor să dea vina pe voi cei de la PNL(adică vor să vă facă pe voi cei de la PNL să rupeţi guvernarea).
  Problema că şi PNL vrea să facă exact la fel cu PSD(no asta dilemă cum o s-o descurce).

  Soluţia: daţi vina pe USR că v-au fraierit şi v-au lăsat la guvernare când a văzut că nu puteţi trăi unul fără altul şi va lăsat să arătaţi ce puteţi şi cum ştiau că nu puteţi era clar cum se va sfârşi epopeea voastră.

  Acuma serios: noi spunem ca casele de pariuri să bage pariu care veţi fi primul care veţi fugi de la guvernare.