G4Media.ro

Netanyahu acceptă invitaţia de a se adresa Congresului SUA şi va deveni…

Sursa foto: Facebook / Benjamin Netanyahu

Netanyahu acceptă invitaţia de a se adresa Congresului SUA şi va deveni primul lider străin cu patru astfel de invitaţii

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a acceptat invitaţia de a se adresa camerelor reunite ale Congresului SUA, a declarat sâmbătă biroul său, adăugând că va deveni primul lider străin care va avea patru astfel de apariţii în faţa legislativului american, informează Reuters, transmite Agerpres.

„Sunt mişcat de privilegiul de a reprezenta Israelul în faţa ambelor camere ale Congresului şi de a prezenta reprezentanţilor poporului american şi ai întregii lumi adevărul despre războiul nostru drept împotriva celor care caută distrugerea noastră”, a declarat Netanyahu, potrivit biroului său.

Liderii Camerei Reprezentanţilor şi Senatului l-au invitat vineri pe premierul israelian Benjamin Netanyahu să se adreseze Congresului SUA, în pofida disensiunilor majore în rândul populaţiei americane cu privire la războiul din Gaza.

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor, republicanul Mike Johnson, i-a trimis vineri lui Netanyahu invitaţia oficială. Scrisoarea a fost semnată de lideri de frunte ai Partidelor Democrat şi Republican din ambele camere ale Congresului SUA.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...