G4Media.ro

NATO avertizează Rusia că va suporta „consecințe grave” dacă va folosi arme…

Sursa foto: NATO.int

NATO avertizează Rusia că va suporta „consecințe grave” dacă va folosi arme nucleare: Un război nuclear nu poate fi câștigat și nu trebuie să fie purtat niciodată

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat Kremlinul că orice utilizare a armelor nucleare „va schimba total natura conflictului” și va avea consecințe „grave” asupra Rusiei, potrivit Sky News.

Replica liderului NATO vine după ce fostul președinte rus Dmitri Medvedev, un aliat fidel al lui Putin, a amenințat Occidentul cu „apocalipsa nucleară”.

„Orice utilizare a armelor nucleare este absolut inacceptabilă, va schimba total natura conflictului, iar Rusia trebuie să știe că un război nuclear nu poate fi câștigat și nu trebuie să fie purtat niciodată”, a avertizat Stoltenberg.

„Când vedem acest tip de retorică nucleară din nou și din nou din partea Rusiei, a președintelui Putin, este ceva ce trebuie să luăm în serios – și, prin urmare, transmitem mesajul clar că acest lucru va avea consecințe grave pentru Rusia.”

Vladimir Putin însuși a amenințat recent că va folosi arme nucleare, în același discurs în care a ordonat o mobilizare parțială a rezerviștilor ruși.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Putin ca Putin dar patefonul ala stricat de medvedev daca din 3 cuvinte 4 nu sunt nucleare nu mai poate dormi.

  2. Nu stiu CE ar Mai putea NATO sa faca.. deja au pus toate sanctiunile posibile .. singura optiune ar fi sa intervina ei .. dar nu.i vad in stare sa provoace o escaladare si Mai mare…. Diferenta e ca ucraina cand loveste si artileria are grija SA nu dea in civili, pe cand rusilor nu le pasa .. morti SA fie