G4Media.ro

Monitorizare TV. Gestionarea epidemiei de Covid a fost cea mai dezbătută temă…

Monitorizare TV. Gestionarea epidemiei de Covid a fost cea mai dezbătută temă în emisiunile electorale de miercuri seara / „Nu s-a pus problema să facem, s-a pus problema să nu mai facem”

Gestionarea epidemiei de Covid în România a fost cea mai dezbătută temă și miercuri seara în emisiunile electorale de la principalele televiziuni de știri. Guvernanții au susținut că măsurile luate până acum încep să aibă efecte, astfel că nu va fi nevoie de noi restricții. De cealaltă parte, PSD critică modul cum a fost gestionată epidemia, inclusiv faptul că spitalele sunt în continuare împărțite în Covid și non-Covid, în loc să trateze toți pacienții.

Dacă n-ai timp seara de televizor, ne uităm noi pentru tine. Toate declarațiile relevante făcute de principalii candidați la parlamentare și informațiile de campanie reflectate la principalele televiziuni de știri în emisiunile de seară le găsești aici. G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer a lansat secțiunea ”Monitorizare TV Parlamentare”. Iată principalele evenimente de miercuri seara de la TV:

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Da, a fost si Grindeanu la Antena3.
    Pe bunee?
    Omul ala dupa ce s-a facut de ras ca `primul ministru` acum ce vrea, sa ne ingretoseze iar si iar?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.