G4Media.ro

Gabriela Firea: România este singura țară care face în prezent distincția între…

Gabriela Firea: România este singura țară care face în prezent distincția între spitale pentru bolnavi Covid și spitale non-Covid. Vaccinul este o salvare iluzorie, există și alte măsuri la îndemână

Gabriela Firea a declarat, miercuri seară, la postul de televiziune România TV că România este singura țară care face în prezent distincția între spitale pentru bolnavi Covid și spitale non-Covid.

Totodată aceasta a spus că vaccinul este o salvare iluzorie și că, în această situație, autoritățile ar trebui să se axeze pe trei măsuri care sunt la îndemână: spitalele să trateze pacienți indiferent dacă sunt sau nu infectați cu coronavirus sau suferă de alte boli, să testeze cât mai mult și să doteze toate unitățile sanitare, pentru a face față.

Gabriela Firea candidează din partea PSD la Senat, cap de listă din București.

”Suntem singura țară care avem această separație: spitale Covid, foarte puține, în special cele de boli infecțioase, și celelalte spitale unde de asemenea pacienții cronici sunt primiți cu foarte mare dificultate pentru că de asemenea s-au impus niște reguli, unele pur și simplu împovărătoare și foare greu de îndeplinit de către medici.

În acest moment în întreaga Europă și nu doar, toate spitalele sunt pregătite atât de bine, cu circuite separate, cu zone de triaj, cu echipamente sanitare și de protecție, astfel încât orice pacient care se prezintă, că este Covid, că nu este Covid, este tratat în aceeași unitate spitalicească.

Așa dispare tema lipsei paturilor, lipsei spațiilor, a dotărilor și a personalului ATI, a ventilatoarelor și așa mai departe, încât orice spital trebuie să fie pregătit pentru a primi absolut orice tip de pacient.

Și testarea, bineînțeles, pentru limitarea răspândirii, dar aceasta nu s-a dorit, nu se dorește, probabil că la finalul pandemiei vom afla de ce.

Noi vorbim acum despre o salvare iluzorie, și anume un vaccin care nu este omologat, nu este produs… dar nu vorbim despre ceva ce putem accesa imediat, și anume dotarea spitalelor, transformarea tuturor în și Covid și non-Covid și testarea”, a spus Gabriela Firea.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

22 comentarii

 1. Solutia e vaccinul anti-prostie. :))

 2. Cum ar spune Saruman:
  Întoarceţi-vă la Mine, și veţi fi mântuiţi toţi cei ce sunteţi la marginile pământului!
  ce jale de doamna

 3. Nu pot să cred ce citesc.. cum sa nu fie vaccinul important? Romania nu trebuie comparată cu alte tari europene… în România nu există sapun, apa calda si hârtie igienică la toate toaletele.. despre ce vorbim? ce alte soluții? Individa este periculoasă pt ca are si ea publicul ei. Să ne zică doamna ce alte soluții … poate sa ne rugam in gașca la moaște ca acolo nu îi priește virusului..

 4. Madam Sârmancur – „orice spital trebuie să fie pregătit pentru a primi absolut orice tip de pacient”

  Madama a uitat, chiar foarte repede, de cazul marilor arși, care NU pot fi primiți în orice spital.
  Și cam la fel e și cazul unor bolnavi infecțioși, care, la fel, NU pot fi primiți în ORICE spital.

  Din păcate însă, madama Sârmăncur are publicul ei latrinist, care-i ascultă cu sfințenie toate aiurelile și-o crede cu religiozitate în orice debitează.

 5. Pentru o gloată de retardați-asistati, avem și o candidatură a unei retardat-asistate, exponent al prostiei umane.
  Lumea știe la ce WeCeu de partid comunist mă refer

 6. Szlobosz la tavă numai comentarii triviale și tendențioase care dacă nu ar trebui șterse cel puțin utilizatorii ar trebui banați dar se pare că acest site e cu circuit închis la fel și mințile progresiste prealuminate care postează într o direcție foarte periculoasă pe care s ar putea să fie scăpată de sub control și aici mă refer la cele legate de religia ortodoxă, aveți grijă nu faceți altceva decât să umblați cu flacăra pe lângă cisternă

  • Ia-ti slobozul ala in gura si fa pasi cu aberatiile. Utilizatorii banati in timp ce tu injuri. Cat tupeu. Jet

  • În ce fel „ortodox” le „szloboszesc” trolii din „circuitul închis” al „minților” înapoiate întunecate care nu „sunt scăpate de sub controlul” prejudecăților, bigotismului, răutății și fariseismului. Care va să zică, „comentariile triviale și tendențioase” ale postacilor infecți care trolleaza pentru mafia PRO-USL-PSD „nu ar trebui șterse cel puțin” iar „utilizatorii” creștinopați „nu ar trebui banați” pentru că „umblă cu flacăra pe lângă cisternă”.

  • Bad@ un sifilitic marxist curcubeist adept al Misa și andrei un maidanez care schiaună și la propria i umbră

 7. Firutzo, vezi-ti dracului de copilasi, gateste, da cu mopul, danseaza cu Pandele, ca poate la astea te pricepi, tzatza de taraba ce esti! Cu cat iesi mai mult pe sticla, cu atat scade mai mult PSDul.. Dar, de ati disparea toti din partidul asta, cu acolitii vostri cu tot, mare minune ar fi..

 8. Când era primar, nu deschidea gura așa des către presă. Acum e ușor să arăți cu degetul. Specific politicianului român. După război multi viteji latră….

 9. Sarma in cur mai latra si acum sictir vrajitoareo.m..psd+fiara

 10. Ce apa calda, hartie igienica, la wc in fundul gradinii?? Tov. Firea zisa sirmulita bate campii . Cum sa nu fie necesar-obligatoriu un vaccin?? A uitat de poliomielita din anii 50?? Nu traim in sec XVIII desi imparateasa Ecaterina cea Mare s-a vaccinat fara sa stie urmarile si a functionat.

 11. Aici e G4.
  Locul tau e pe latrina 3.
  Poți să tragi apa după comentariile tale.

 12. Îi stătea mai bine cu hairstyling-ul vechi. Ăsta este cam neinspirat … la fel ca și pozițiile ei vizavi de „managementul integrat al covidului.”

 13. Post de tv de r…t, imagine preluata cu cel putin 2 personaje…andronic un limba lata si un mincinos, si o penala adusa de hrebe la bucuresti….pe bune….SUPER ARTICOL CU SUPER PERSONAJE.

 14. ”Inteligenta” fierea.
  Aveam o vorbă când eram copii, care actualizată ar suna așa : ”zici firea și tragi apa”.
  Probabil că în locul iluzoriului vaccin, cum se exprimă experta în de toate, ea face gargară cu țuică.

 15. Trebuia sa te ascunzi ca Veorica! Din cauza ta alui Tudorache, Badulescu Dulap și Arsene, PSD a revenit la 22 la suta, iar în București, 14 la suta. Și Tudose visează 35 la suta, iar Gușă 33 la suta.. Singurul care știe și înțelege situația este Dancu care ataca cu disperare USR. De acolo vine pieirea. Jale mare!

 16. Aceasta perdanta a scaunului de primar general a devenit si specialista si domeniul medical. Cred ca a venit momentul sa-si vada de treaba ei , ( in urma cu ceva timp se plangea ca nu are timp de familie is copi. Cu aceste iesiri in presa , doreste sa ramana in atentia publicului votant.