G4Media.ro

Monitorizare TV. Acuzații în dezbaterile de joi seară de la principalele televiziuni:…

Monitorizare TV. Acuzații în dezbaterile de joi seară de la principalele televiziuni: „PSD e fostul partid comunist care a îmbrăcat diferite blănuri de oaie” / „USRPLUS să renunțe la aroganță” / „Sute de mii de oameni sunt privați de dreptul de a vota”

Politicienii invitați joi seară în emisiunile de la principalele televiziuni de știri și-au aruncat acuzații de la distanță. „PSD e fostul partid comunist care a îmbrăcat diferite blănuri de oaie”, „Tensiunea socială este uriașă”, „Sute de mii de oameni sunt privați de dreptul de a vota”, „USRPLUS să renunțe la aroganță”. În plus, premierul a povestit că a făcut voluntariat la DSP pentru a le răspunde oamenilor la telefon, iar mai mulți lideri politici au răspuns întrebărilor unor copii.

Nu-ți pierde seara la televizor. Toate declarațiile relevante făcute de principalii candidați la parlamentare și informațiile de campanie reflectate la principalele televiziuni de știri în emisiunile de seară le găsești aici. G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer a lansat secțiunea ”Monitorizare TV Parlamentare”. Iată principalele evenimente de joi seara de la TV:

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. hai comunistii . nu ziceti ioc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.