G4Media.ro

Monica Anisie: Fac apel la calm pentru părinți, elevi, studenți, cadre didactice!…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. Nu va mai dati ca prostii in PNL „la gioale” intre voi. De ce a fost nevoie sa iasa gaina aia blonda sa zica un cacat daca ministerul de resort nu e de acord?

  2. D-na de la educatie e complet pe dinafara.Raportarea la realitate o face fictional doar e profa de romana !!! in fapt nu are nici o solutie si asteapta sa vada cum evolueaza lucrurile.

  3. De trebuie date aceste examene irelevante? Legea educației trebuie schimbată, iar examenele de absolvire a claselor a 8-a și a 12-a trebuie eliminate. Notele din timpul școlii sunt de ajuns pentru admitere la liceu sau facultate.

    In secolul 21 nu putem să supraviețuim fără un învățământ modern, eficient și flexibil, care se adaptează la evoluțiile tehnice și industriale. Nu poți să îți permiți să ai un elev fără să termine liceul. Într-o țară îmbătrânită, orice resursă umană trebuie dezvoltată.

    Bacul de pe vremea lui nenea Iancu se practică și astăzi, însă elevii români sunt analfabeți functionali in marea majoritate. Hai să avem o discuție și niște studii de impact să vedem dacă nu cumva este timpul să renunțăm la aceste examene.

  4. Doamnă, dvs bag de seamă că sunteți ruptă de realitate. Câte state permit elevilor să învețe la distanță? Câte au capabilități tehnice instalate pentru a face lecțiile de acasă? Ce înseamnă azi învățatul la distanță pentru elevii care stau acasă? E o glumă bună… Cei care învață la privat, într-adevăr s-au mișcat și pot face lecțiile de acasă. Dar cei de la stat? Ce capacități tehnice au pentru a face lecțiile la distanță? De unde?

    Temele de făcut acasă primite pe whatsapp nu se califică la învățat la distanță. Se califică la chinuirea părinților.

    Cred că la școală se vor întoarce elevii în iunie. Nu știu ce scenarii de lucru are doamna ministru, dar cred că toate opțiunile trebuie să fie pe masă.

    Cred că e corect să spună lucrurilor așa cum sunt, nu să delireze.

  5. Si accesul la acele programe e cum? In functie de cine pupa mai bine, are acces direct, în prima linie, restul Dumnezeu cu mila?

  6. Domnilor! De ce sa amânați anul școlar?? Scenarii! Prelungiți anul școlar! Se stă acasă 2 luni pe salariu!
    Deci cursuri iunie și iulie!
    DECALAȚI examenele!
    Predați lecțiile compact! Se reține doar esențialul Ceea ce trebuie sa rămână! Subiectele la examene trebuie sa fie concise cu răspunsuri scurte! Faceți subiecte de examene din parte din an predată deja!
    Următorul an faceți programa școlară cu o luna de recapitualare în care sa reveniți pe ce s-a trecut superficial! Renunțați la tociăreală! Avem deja destui papagali care recită frumos!
    Insistați pe științe exacte unde nu poți avea GOLURI!
    PS uitați domnilor profesori de vacanțe! Trece vârful epidemie dar virusul și infectări și decese vor fi! Uitați vă în China!Sunt!! Anul acesta nu vă plimbati prea mult!
    Părinți și profesori gânditi concret! Uitați de Tocilari și Papagali politici!
    Deci ajunge cu stresul elevilor, studenților părinților!

  7. Nu mi-e clar cum pot continua pregatirea elevii din rural. Sunt zone unde nici telefonia mobila n-are semnal bun; crede d-na ministru ca se vor umple satele de semnal wi-fi pentru tablete (care nu sunt) si alte alea?