G4Media.ro

Mobilizare pe reţelele de socializare, pentru identificarea a două persoane care au…

Sursa foto: Facebook / Georgiana Cristea

Mobilizare pe reţelele de socializare, pentru identificarea a două persoane care au abandonat zece căţei lângă un magazin sătesc din judeţul Braşov / Maşina are numere de înmatriculare din judeţul Sibiu

Iubitorii de animale s-au mobilizat, luni, pe reţelele sociale, pentru identificarea a două persoane care au abandonat zece căţei lângă un magazin sătesc din judeţul Braşov. Maşina are numere de înmatriculare din judeţul Sibiu, relatează News.ro.

”DACIA Duster blue cu număr de Sibiu. Au abandonat în data de 29 decembrie ora 16,45 la magazinul sătesc din Şona, jud Braşov 10 căţeluşi mici care au fost găsiţi dimineaţa zilei de 30 decembrie, flămânzi, după o noapte de stat în frig….”, este mesajul postat pe Facebook şi distribuit intens pe grupurile iubitorilor de animale.

catei caini pui abandonati brasov
Sursa foto: Facebook / Georgiana Cristea

Aceştia încearcă identificarea persoanelor şi cer autorilor postării să facă reclamaţie la poliţie, astfel încât bărbatul şi femeia care apar în imaginile distribuite să fie identificaţi şi sancţionaţi.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Când își lasă animalele pe domeniul public și constituie pericol, aceiași oameni care acum par gălăgioși nu consideră că e nevoie să se mobilizeze.
    Din experiență proprie, fix ei lasă animalele să ajungă să constituie grupuri periculoase, ca în București de au ajuns să omoare un om.

  2. Mai bine se mobilizau pentru a gasi persoane care sa adopte cateii care este momentan problema majora.

  3. „iubitori de animale” de cauta „justitie” , in loc sa rezolve treaba cu animalele

  4. Kakaia intelighenția tavarișki?