G4Media.ro

Mircea Dumitru a pierdut alegerile pentru șefia Senatului Universității din București. Noul…

Mircea Dumitru a pierdut alegerile pentru șefia Senatului Universității din București. Noul președinte al forului este prodecanul Facultății de Drept

Mircea Dumitru a pierdut cursa pentru șefia Senatului Universității din București, în fața lui Claudiu Paul Buglea. Instituția de învățământ superior a organizat astăzi, 20 noiembrie, alegerile pentru funcția de președinte al Senatului pentru mandatul 2019-2023. Pe această poziție au candidat actualul rector al Universității din București – aflat la finalul celui de-al doilea mandat de rector, și prodecanul Facultății de Drept.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Pai na, om cu o pozitie transanta in privinta plagiatelor vs om de la facultatea unde s-au comis respectivele plagiate (nu ca ar fi singurele). La ce sa te astepti?

  • Cred că dl M. Dumitru trebuie să explice colaborarea cu securitatea – conform deciziei CNSAS.

  • Pamflet
   Mircea dumitru e o nulitate. S-a vazut cand a fost ministru. Nulitate la fel ca adrian curaj, ca ecaterina andronescu, ca liviu pop, ca mircea miclea ca madam anisie ca popa de la suceava ca adomniteca maior si ca toti ceilalti ministrii ai educatiei cu exceptia lui daniel funeriu. Funeriu a fost singurul ministru capabil si care a vrut sa faca treaba, de asta a fost indepartat de mafia psd-pnl-udmr. De ce oare la educatie se pun numai idioți drept ministri?

  • ”Pamflet”
   ”ABC e un postac al mafiei PRO-PSD-ALDE”. Și ”o nulitate”.

 2. Pamflet
  Mircea dumitru e o nulitate. S-a vazut cand a fost ministru. Nulitate la fel ca adrian curaj, ca ecaterina andronescu, ca liviu pop, ca mircea miclea ca madam anisie ca popa de la suceava ca adomnitei ca maior si ca toti ceilalti ministrii ai educatiei cu exceptia lui daniel funeriu. Funeriu a fost singurul ministru capabil si care a vrut sa faca treaba, de asta a fost indepartat de mafia psd-pnl-udmr. De ce oare la educatie se pun numai idioți drept ministri?

  • „Panflet”

   ABC – o nulitate!
   Aferim!

 3. Foarte bine. Rectorul care astă vară zicea că îl va scoate la pensie în toamnă pe profesorul-sexolog Răducă de la Teologie, încă îl lasă să mai predea „Morală” celor de la facultate până în prezent

 4. Bun. Rectorul care astă vară zicea că îl va scoate la pensie în toamnă pe profesorul-sexolog Răducă de la Teologie, încă îl lasă să mai predea „Morală” celor de la facultate până în prezent

 5. Fara sa fi auzit pana acum de domnul de la Drept, imi pare bine ca fostul rector a luat teapa! Filosoful mintii adica, cel sub care au inflorit gastile in facultati, cel care si-a ales decani mediocri in schimbul sustinerii la alegererile trecute… Doar atat, ca sa nu intram in analiza „operei” filosofului, membru corespndent al Academiei de doua parale! Un ins dezinteresat cand vine vorba de cei care lucreaza in UB cu sute de studenti, dar care nu sint in gasca lor! Uitati-va in CVul lui Dumitru si in cel al lui Preda, care se incalzeste pe magine, sa vedeti cum au sarit ei in 8 anisori de la postul de asistent la cel de profesor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.