G4Media.ro

Ministrul ucrainean al Apărării: 18.000 de arme și muniție corespunzătoare au fost…

Sursa foto: Twitter / Defence of Ukraine

Ministrul ucrainean al Apărării: 18.000 de arme și muniție corespunzătoare au fost distribuite civililor din Kiev / Armata ucraineană a anunțat că recrutează și civili de peste 60 de ani apți de luptă

Ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov, a anunțat vineri că 18.000 de arme și muniție corespunzătoare au fost distribuite deja civililor din Kiev, afirmând că numărul voluntarilor care vor să se înroleze în armată „este în creștere”, a transmis Ambasada Ucrainei la București către G4Media.ro.

„Numai la Kiev există deja 18.000 de pistoale-mitralieră și muniția corespunzătoare, care au fost deja distribuite și vor continua să fie distribuite trupelor Forțelor Teritoriale de Apărare (TDF)  în cursul zilei de ieri și astăzi. Numărul celor care doresc să se alăture TDF și să-i oprească pe ocupanții ruși cu armele în mână este în creștere, iar mai multe arme sunt pe drum”, a afirmat Reznikov.

De asemenea, ministrul ucrainean al Apărării a anunțat că se pot alătura armatei inclusiv civilii de peste 60 ani, care sunt apți pentru a lupta.

„În plus, am decis, de comun acord cu Comandantul Forțelor de Apărare Teritoriale ale Forțelor Armate ale Ucrainei, generalul de brigadă Yuri Galușkin, să implic în TDF patrioții de peste 60 de ani, care sunt pregătiți moral și fizic să reziste și învinge inamicul”, a mai afirmat Oleksii Reznikov.

Sursa foto: Twitter / Defence of Ukraine

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Deosebirea e ca lui Hitler nu ii fugisera toti barbatii apti de razboi.

 2. Când dai arme civililor iar unii dintre aceștia nu sunt instruiți riscul de a-și împușca camarazii este foarte mare.

  • In Ucraina, se facea armata, cum se facea si in Romania. Toti cei care am facut armata, stim ceea ce este o arma.
   Nu confundati cu milenialsii romanii

  • In Ucraina se facea armata, cu se facea si in Romania. Toti cei care ne am facut serviciul militar, stim ceea ce este o arma.
   Nu confundati cu milenials-ii romani.

  • S-a vazut in 89.