G4Media.ro

Ministrul Sănătății: Nu există niciun caz confirmat de coronavirus pe teritoriul României

Ministrul Sănătății: Nu există niciun caz confirmat de coronavirus pe teritoriul României

Ministrul interimar al Sănătăţii, Victor Costache, a declarat, luni seară, că în acest moment nu există niciun caz confirmat de coronavirus pe teritoriul României:

„Se lucrează contra cronometru pentru a umple aceste stocuri de materiale de prevenţie – măşti, mănuşi ş.a.. La spitale avem stocuri de circa o lună, o lună şi jumătate”, a spus Costache.

Ministrul Sănătăţii a participat, alături de cel al Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi managerul Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş”, Adrian Streinu Cercel, la o şedinţă a Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, întrunit pentru luarea unor măsuri pentru combaterea coronavirusului.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Buna seara!Se pare ca nu prea este luat în serios ministrul!!!Nu îl crede nimeni?Sau nu este competent?Sau decizia pnl că sănătatea nu este o prioritate pentru guvernul Orban l-a dus în derizoriu!!!Dacă tot nu le-ați spus românilor că la privat sănătatea nu este în funcție de contributii și nici în funcție de plafonul pe care statul îl va da privatilor, să vedeți ce de ore suplimentare veti face!!!!Sau,nu.

  2. Buna seara!Se pare ca nu prea este luat în serios ministrul!!!Nu îl crede nimeni?Sau nu este competent?Sau decizia pnl că sănătatea nu este o prioritate pentru guvernul Orban l-a dus în derizoriu!!!Dacă tot nu le-ați spus românilor că la privat sănătatea nu este în funcție de contributii și nici în funcție de plafonul pe care statul îl va da privatilor, să vedeți ce de ore suplimentare veti face!!!!Sau,nu.

  3. NU exista inca…
    Nici italienii nu STIAU acum 1 saptamana ce va urma…

  4. Buna dimineata!Eram în situatia în care ești și tu când scrii!!!Dacă citesti doar ce-ți place ,nu ai cum să te numești obiectiv și nici nu poti sa fii formator de opinie decât pentru segmentul tau de cititori pentru că ceilalți,nu au incredere in ceea ce vrei sa comunici.Daca doar unii sunt frumoși,sunt buni,sunt perfecți…înseamnă că sunt Dumnezeu pe pământ!Dar,nu sunt de la pnl!!!nici de la psd,nici de la usr ….sunt oameni supusi greșelii.Boala a fost remarcată din noiembrie iar măsurile se iau la sfârșitul lui februarie!!!Dacă nu opera în timpul liber ar fi aflat că ministrul trebuie să ia măsuri preventive nu doar măsuri în criză!!!!

    • Noapte bună, în continuare.

  5. De la Bals nu v-a sunat? Cica p’acolo se găsește

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.