G4Media.ro

Ministrul Sănătății de la Sofia: Directorii spitalelor din Bulgaria susţin obligativitatea certificatelor…

Ministrul Sănătății de la Sofia: Directorii spitalelor din Bulgaria susţin obligativitatea certificatelor verzi COVID pentru cadrele medicale

Ministrul bulgar al sănătăţii, dr. Stoicio Kaţarov, a declarat că se discută posibilitatea ca personalul medical din spitale să profeseze doar dacă deţine un certificat verde COVID. Kaţarov s-a întâlnit cu reprezentanţii asociaţiilor spitalelor universitare şi municipale, transmite publicația bulgară BNR, citată de Rador.

Problema certificatelor obligatorii a fost discutată şi în cadrul Consiliului de experţi în epidemiologie al Ministerului Sănătăţii de la Sofia, întrunit în scopul deciderii unor măsuri mai aspre împotriva COVID-19.

„Directorii spitalelor au afirmat că susţin o astfel de cerere şi introducerea unei astfel de cerinţe pentru personalul din spitale, care trebuie să deţină certificatul verde. Acest lucru este absolut rezonabil, normal şi această idee este sprijinită”, a precizat ministrul bulgar al sănătăţii.

sursa: BNR (traducere: Rador\ D.Daniela)

Sursa Foto: Facebook/ Kostadin Anghelov

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Melcii astia care dorm pe lazi, in timp ce le mor 90% din pacienti, care umbla cu icoane la gat (am vazut in filmul recorder) pentru ca tot ca iti dau e „doamneajuta” ar putea fi trimisi acasa. Nu vad ce diferenta ar fi fara ei.

    Nu am auzit de absolut nimeni sa fi fost scapat de marii ATIsti care se dau eroi pe la televizor, desi au avut zeci de mii de cazuri si ocazii sa se dovedeasca utili.

    Poate e altfel undeva intr-o tara normala, unde e rasucit intubatul pe fata/pe spate (trebuie sa fii extraordinar de bogat pentru asta), unde nu se aseaza claie peste gramada in camere neaerisite pe cale de explozie, unde nu sunt 50 de pacienti la medic (adica nu te vede medicul un minut pe zi).