G4Media.ro

Ministrul Sănătăţii afirmă că din toamnă vor fi deschise centre de vaccinare…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ministrul Sănătăţii afirmă că din toamnă vor fi deschise centre de vaccinare anti-COVID şi în unităţi medicale

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că din toamnă, în cazul în care va exista interes, se vor putea deschide centre de vaccinare anti-COVID-19 şi în unităţi medicale, relatează Agerpres.

„Sunt convins că în această toamnă, mai ales dacă va veni vaccinul cu noua formulă şi va exista interes pentru vaccinare, acest inconvenient va fi depăşit, noi ne organizăm ca să putem să facem vaccinare şi în alte instituţii medicale cu excepţia medicilor de familie. O să promovăm acte normative în acest sens încât toate unităţile medicale să poată să organizeze centre de vaccinare şi împotriva COVID ca să nu existe, ştiu eu, limitarea accesului oamenilor la vaccinare, să trebuiască să meargă la 50 de km să se vaccineze, să se poată vaccina mult mai aproape de domiciliu. (…) Suntem medici, avem pacienţi pe listă şi măcar pacienţii de pe listă ar trebui să îi vaccinăm dacă ei doresc. Aşa cred eu. (…) Ca să putem să controlăm această campanie de vaccinare, nu în sensul controlului, ci în sensul oferirii accesului la vaccinare pentru pacienţi, vom deschide centre de vaccinare în unităţi medicale. Dar vă aduc aminte că şi cabinetul medicului de familie este totuşi o unitate medicală”, a susţinut ministrul Sănătăţii, într-o conferinţă de presă.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Oarba după el!

  2. Am vazut cu pastilele de iod….

  3. Ia sa vedem care sunt nebunii aia sa se puna sub conducerea ta.

  4. Sarmanii medici vor sta sa ii scuipe si sa ii bata toti iar Rafila va sta la tembelizor si va face galerie pentru aia care ii vor scuipa si le vor da suturi in dos medicilor, asta a facut in toata pandemia ca de cand e ministru nu a facut nimica.