G4Media.ro

Ministrul Predoiu i-a acuzat pe parlamentarii USR că ei sunt cei care…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ministrul Predoiu i-a acuzat pe parlamentarii USR că ei sunt cei care au promovat un proiect de lege privind legalizarea canabisului

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, i-a acuzat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, pe parlamentarii USR care au convocat „Ora Guvernului”, că au promovat şi susţinut un proiect de lege privind legalizarea canabisului, în timp ce acum susţin că drogurile reprezintă o mare problemă, relatează Agerpres.

„În rândul elevilor de 16 ani, cel mai consumat drog este canabisul, urmat de substanţe psihoactive. Vă spune ceva canabis? Domnilor deputaţi de la USR, cred ca ar trebui să vă spună, întrucât dumneavoastră (…) aţi promovat şi susţinut un proiect de lege privind legalizarea canabisului”, a spus Predoiu.

El a arătat că, pe de o parte, reprezentanţii USR vin şi susţin că e mare problema cu drogurile, dar, pe de altă parte, cer legi în Parlament pentru legalizarea consumului de droguri.

„În 2019, fosta colegă Presadă susţinută de fostul premier Cioloş, făceaţi campanie la festivalul Saga pentru consumul de droguri, promovând proiectul de lege ‘trei grame’. Ăsta e partidul dumneavoastră – trei litere, trei grame – proiectul în care se spunea că ar trebui să fie legalizat consumul şi deţinerea de droguri, dacă sunt trei grame”, a declarat Predoiu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. partid de doi lei, cu ministri de doi bani

 2. Pai si eu vreau legalizarea canabisului in primul rand pentru scop medical.

 3. Predoiu asta n-a auzit in viata lui de droguri usoare in scop medical.
  Daca ar fi dupa mintea lui, ar interzice si alcoolul sanitar, ca unii se mai imbata cu el.
  Jivina PSDista de secol 16.
  Cu astia vrem noi sa avansam.

 4. Lent la minte iute la minciuna Poate daca scoate prunele din gura va incepe sa rationeze logic. Legalizarea canabisul;ui – nu da dependenta si are efecte medicale dovedite duce tocmai la scaderea consumului de droguri adictive si periculoase deoarece o parte a potentialilor consumatori este indepartate de drogurile tari Experienta Elvetiei si a altor state care au legalizat consumul de canabis pe filiere legale e pozitiva banii fiind mutati din zona de crima organizata catre afaceri legale impozabile

  • Nu numai, domnu’ fost ministru al Justitiei si avocat de profesie, face confuzie grosolana intre dezincriminare si legiferare! REPER (si nu USR) a promovat/propus dezincriminarea detinerii/consumului pana la 3 g canabis si nu legiferare. „Pupilu'” lu’ Iohannis da pe dinafara de atata competenta profesionala!

 5. năpârca asta se adreseaza poporului de i d i o ti care ii tot voteaza de 30 de ani.

 6. Si ce treaba are promovarea unei legi cand nuci macar nu e in vigoare cu fenomenul drogurilir care se întâmplă de ani de zile? in 8 ani in portul Constanța, 0 capturi cu directori interpusi de PSD.

 7. Anii ’70, cartierul Broșteni, Buzău:
  „- Mami, mami, de ce nu se joacă copiii cu mine, iar la locul de joacā îmi aruncā nisip in ochi cu lopāțelele !?
  – Cātālin, mamā, se spune cum cā copiii au un al 6-lea simț cu ajutorul caruia detecteazā rāutatea înnăscută și parvenitismul intelectual.. „

 8. Ne lesi? E fumata fenta. Ceva mai si facem?