G4Media.ro

Ministrul Finanțelor Marcel Boloș spune că nu-l cunoaște pe frizerul pe care…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Finanțelor Marcel Boloș spune că nu-l cunoaște pe frizerul pe care l-a propus la Oficiul Jocurilor de Noroc: Ce ar trebui să facă fiecare ministru, să ia toate CV-urile? Ar fi caraghios să dăm concursuri pentru funcții

Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, a declarat miercuri că nu îl cunoaște pe Cristian Pascu, posesorul unei diplome de coafor pe care el l-a propus ca vicepreședinte la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

”Nu i-am citit CV-ul. Ce ar trebui să facă fiecare ministru, să ia toate CV-urile?”, a răspuns Boloș (PNL) când a fost întrebat în mod repetat de reporteri în legătură cu numirea lui Pascu.

G4Media a scris în exclusivitate marți că premierul Marcel Ciolacu l-a numit, la propunerea Ministerului Finanțelor, pe Cristian-Gabriel Pascu în funcția de vicepreședinte la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Cristian-Gabriel Pascu nu are nici o legătură cu industria jocurilor de noroc, potrivit CV-ului său. El are o diplomă de coafor și a terminat facultatea de drept Hyperion (particulară) la vârsta de 32 de ani. El a declarat pentru G4Media că nu cunoaște legislația în baza căreia funcționează instituția.

”Ar fi caraghios să dăm concurs pentru funcțiile de demnitate publică. Performanța poți să o apreciezi după ce ai intrat în activitate”, a mai spus Boloș.

Cristian Pascu a fost consilier local la Primăria Sectorului 6 din partea PNL și a fost numit membru în Consiliul de administrație al Centrului de Inovare și Proiectare Urbană Sector 6 din subordinea primăriei. Pascu este și președintele Clubului oamenilor de afaceri PNL din Sectorul 6.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. ”Ar fi caraghios să dăm concurs pentru funcțiile de demnitate publică.” TOmcai asta e problema, ca trebuie sa fie concurs ca ne trezim fix in situatii de genul. Inveti meserie dupa ce ajungi pe functie? AIci vedem mentaliatea uunuia care nu a lucrat in viata lui o meserie.

  • Are o meserie…e popă.
   Sa ții slujbe că sa faci babele sa se târăie in genunchi ai nevoie doar de „har” și de o turmă care sa te urmeze fără să pună întrebări.
   A conduce cu adevărat un minister …e o altă poveste

 2. Măscăriciule,dacă o luăm așa că nu ai citit CV-ul,poate nici Cazierul ,atunci mai potrivit era Nuțu Cămătaru.

 3. Uite unul care a recunoscut, cu subiect și predicat, că INCOMPETENȚA e la putere. Felicitări, păpălăule!

 4. nu ma, nu cititi cv-ul, puneti toti prostii direct

 5. „Nu e frizerul meu, e al lui Marcel!”