G4Media.ro

Ministrul Educației vrea modificări la BAC, pentru anul viitor, în cazul liceelor…

Ministrul Educației vrea modificări la BAC, pentru anul viitor, în cazul liceelor tehnice sau vocaționale: De la anul, îmi doresc să discutăm

Ministrul Educaţiei a anunțat că își doreşte ca, de anul viitor, “să discutăm despre un examen de Bacalaureat în care ultima probă să dea posibilitatea şi elevilor care sunt la liceele tehnice sau la vocaţional să îşi aleagă o disciplină de profil, pentru că, de exemplu, la un liceu tehnologic fac discipline tehnice pe care nu le valorifică printr-un examen şi ei îşi doresc”, transmite Agerpres.

“La momentul acesta, eu cred că nu ar trebui să vorbim despre examenul de Bacalaureat, pentru că îi speriem pe cei care sunt acum în clasa a XII-a. De la anul, tot prin consultare publică, îmi doresc să discutăm despre un examen de Bacalaureat în care ultima probă să dea posibilitatea şi elevilor care sunt la liceele tehnice sau la vocaţional să îşi aleagă o disciplină de profil, pentru că, de exemplu, la un liceu tehnologic fac discipline tehnice pe care nu le valorifică printr-un examen şi ei îşi doresc. În cadrul Ministerului Educaţiei au fost nenumărate propuneri în sensul acesta, chiar şi de la profesori, nu numai din partea elevilor. Încă din 2016, când eram secretar de stat, am primit astfel de solicitări, numai că s-a terminat mandatul”, a declarat Anisie, citată de agenția de presă.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Pamflet
    Adica exact asa cum spunea iohannis, sa eliminam mediocritatea si sa promovam valoare.
    Sunt ironic, doamna ministru face exact invers, face totul pentru promavarea elevilor care nu invata si totul pentru capusarea scolilor cu fime parazite (vezi masa calda in scoli)

  2. De la anu sper să găsiți un ministru care să știe cu ce se mănâncă învățământul, până acum diletanți arogați au venit cu elucubrațiile lor, fără să gândească, că învățământul reprezintă viitorul națiunii, adică cum arată școala azi așa va arăta societatea mâine. „Viitorul sună bine!”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.