G4Media.ro

Ministerul Sănătăţii le cere spitalelor să programeze până vineri seara personalul medical…

Ministerul Sănătăţii le cere spitalelor să programeze până vineri seara personalul medical pentru vaccinarea anti-COVID

Ministerul Sănătăţii a solicitat spitalelor, într-o notă, ca acestea să programeze cadrele medicale la vaccinarea anti-COVID-19 până vineri seara.

„Este o notă către spitale care îi îndeamnă pe cei responsabili să facă programările cât mai rapid. Este o răspundere mare, nu vrem să întârziem procesul de vaccinare şi nu vrem ca cei din linia întâi – cei mai expuşi – să rateze această oportunitate din motive birocratice”, a declarat vineri ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, pentru Agerpres.

Până joi seara au fost vaccinate peste 76.000 de persoane. Potrivit medicului militar Valeriu Gheorghiță, coordonatul campaniei naționale de vaccinare, numărul estimat al persoanelor eligibile pentru etapa I de vaccinare este de 250.000 de angajați în sistemul medical și social.

Sursa Foto: Facebook/ Comisia Europeană

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Si reticenti si puturosi…nu mai spun de asistentii conspirationisti-le modifica adn.Asa-i, doar este asistent la Balaceanca, scolar, stomatolog, sau al medicului de familie-specialist, nu gluma.

  2. Nu vad de ce reprezinta o problema cei care refuza vaccinarea!! E dreptul lor si fix problema lor. Fiecare e stapan pe viata lui si deciziile lor nu afecteaza pe nimeni dintre cei vaccinati! Ca doar de aceea se vaccineaza, nu?!

    • Nu. Nu este doar problema lor. Prin ne-vaccinare se poate crea terenul pentru mutatii ale virusului si nici cei vaccinati nu vo mai fi protejati si uite asa o luam de la capat.

    • Fix ca la gripa!! Si va vaccinati in fiecare an, nu cred ca este o problema! Solutii exista😁

  3. Și printre vaccinați exista aceiași posibilitate. Sa se infecteze, sa facă boala și eventual sa apară mutații. Din contră, as zice eu, vaccinații devin un pericol pt noi.

    • Da, exista aceasta posibilitate la cei 5% din cei vaccinati unde vaccinul nu este eficient. Totusi nu cred ca poti sa compari potentialul de mutatie la acest 5% fata de cel corespunzator celor care nu se vaccineaza. Matematic vorbind orice numar mai mic decat 95,2 % din total populatie vaccinati duce la un pericol din mutatia virusului venind din segmentul populational care nu se vaccineaza. Iar noi suntem mult mai jos de acest prag.

  4. Daca-i ordin, cu placere! Cine se opune, izolat! Cum indrazniti sa va opuneti?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.