G4Media.ro

Ministerul rus al Apărării publică imagini în care apare comandantul Flotei ruse…

Captura X

Ministerul rus al Apărării publică imagini în care apare comandantul Flotei ruse a Mării Negre, pe care Ucraina afirmase că l-a ucis

Comandantul Flotei ruse a Mării Negre, pe care Ucraina susține că l-a ucis într-un atac recent cu rachete, a apărut în imagini distribuite marți de Ministerul rus al Apărării, transmite agenția AFP.

Amiralul Viktor Sokolov a fost prezentat în uniformă militară participând prin legătură video la o reuniune care a avut loc marți și care a fost prezidată de ministrul apărării, Serghei Șoigu.

 


Ucraina a afirmat că l-a ucis pe Sokolov într-un atac cu rachete efectuat săptămâna trecută asupra orașului Sevastopol din Crimeea.

„Treizeci și patru de ofițeri au fost uciși, inclusiv comandantul flotei din Marea Neagră. Alți 105 ocupanți au fost răniți. Sediul este ireparabil”, au declarat luni forțele speciale ucrainene într-un comunicat pe rețelele de socializare.

„Comandantul Flotei ruse a Mării Negre, amiralul Viktor Sokolov, a murit în urma atacului cu rachete asupra sediului Flotei, alături de alți 34 de ofițeri. Alți 105 au fost răniți. Clădirea nu este potrivită pentru restaurare”, a scris pe Facebook, distribuind comunicatul Forțelor pentru Operațiuni Speciale ale Ucrainei, Anton Gherașcenko, consilier al Ministerului Afacerilor Interne din Ucraina.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. De-ale sovieticilor. Daca tot vor sa demonstreze ca ucrainienii mint de ce draq nu il cheama pe omul ala in fata camerelor. Arata (ca si in cazul lui Kadirov) imagini de 7 secunde . Cat de complicat sa fie pentru mujici un apel video?

    • E simplu sa pui un monitor cu fata aluia in pe care sa ruleze in bucla un filmulet cu el mai vechi in care nu vorbeste. Oare sediul ala in care apare nu cumva a fost deja distrus de 3 rachete storm shadow? La asta nu s-au gandit la montaj.