G4Media.ro

Membrii Sanitas pichetează Ministerul Muncii și Ministerul Energiei: „Corelați salariile cu costul…

Sursa foto: SANITAS

Membrii Sanitas pichetează Ministerul Muncii și Ministerul Energiei: „Corelați salariile cu costul vieții”

Membrii Sanitas vor picheta joi Ministerul Muncii şi Ministerul Energiei pentru a atrage atenţia asupra consecinţelor crizei economice, care afectează în special cetăţenii cu venituri mici, informează organizaţia sindicală pe pagina sa de Facebook, transmite Agerpres.

Protestul sindicaliştilor este organizat la nivel naţional.

Astfel, începând cu ora 12:00, membrii Sanitas, împreună cu alte organizaţii ale CNSLR – Frăţia, vor declanşa în cele 8 euroregiuni din ţară acţiuni de protest, care se desfăşoară în contextul unor iniţiative similare la nivel european.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. De nozocromiale…nimic?
  Ceva despre spitale noi… nimic?

  • Vorbesti despre rutina. Ar trebui sa cerem celor ce cer sa coreleze si ei votul cu niste principii sanatoase.

 2. Cind zic toata lumea, zic tot Mapamondul !
  Dar ies in fata in primul rind imbuibatii, care vezi-doamne trebuie sa o duca cel putin la fel de bine ca inainte. Dar daca Planeta asta nu va mai suporta, dati-va cu curul de pamint.

 3. Nu va este rusine?Mai intai luptati pentru concursuri corecte de angajare in spitale,nu pe pile si bani f multi.Luptati pentru fornarea profesionista a asistentilor medicali,nu in scoli postliceale fantoma.Infecțiile nozocomiale au explodat si datorita faptului ca multi asistenti medicali nu stiu ce inseamna asepsie si antisepsie si norme de aplicare ale acestora.Sistemul medical romanesc se degradeaza continuu.Acum este tinut in picioare ,inca,de asistentii medicali cu liceu sanitar ,selectia atunci era f drastica .Nu vb despre medici aici,dar nici ei nu respecta cu totii regulile

  • @M, pai cum, iar veniti sa laudati scolile ceausiste? Ca nu mai inteleg. Dupa 32 de ani de la Revolutie voi tanjiti in continuare dupa mentalitatea si valorile ceaisiste? Ce-ati patit oameni buni? Si da, este corect ca oamenii sa se asocieze si sa isi apere drepturile prin sindicate. La fel trebuie sa incurajeze si mediul privat angajatii sa se asocieze si sa isi apere drepturile. Asta este esenta democratiei si se intampla in orice tara dezvoltata. In schimb, nu stiti cum sa faceti sa nu se dezvolte aceasta forma de incurajare a asocierii si in mediul privat, astfel ca le vedeti peca pe niste pericole pe astea care exista, de teama sa nu se preia prin contagiune.