G4Media.ro

Medvedev amenință Berlinul, Londra și Washingtonul cu atacuri nucleare dacă Rusia va…

Sursa foto: Duma.gov.ru

Medvedev amenință Berlinul, Londra și Washingtonul cu atacuri nucleare dacă Rusia va fi nevoită să revină la frontierele din 1991

Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, a amenințat Statele Unite și Europa cu un război nuclear în cazul în care Rusia va fi nevoită să revină la frontierele sale recunoscute din 1991, transmite publicația ucraineană Pravda.

Medvedev, un obișnuit al declarațiilor belicoase și al amenințărilor nucleare după invadarea Ucrainei, s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă Rusia ar pierde războiul împotriva „neonaziștilor împreună cu sponsorii lor occidentali” și s-ar întoarce la granițele din 1991.

În opinia sa, acest lucru ar echivala cu „prăbușirea ireversibilă a Rusiei actuale, care, conform Constituției, include noi teritorii”. Medvedev crede că, în acest scenariu, va începe un „război civil cu zeci de milioane de victime” și „moartea viitorului Rusiei”.

„Și acum întrebarea principală: acești idioți cred cu adevărat că poporul rus va înghiți pur și simplu o astfel de împărțire consecventă a țării lor?”, a continuat el, întrebându-se dacă cineva crede că rușii vor accepta să trăiască “într-o țară care se prăbușește și moare, pentru că un război nuclear este mult mai rău”.

  • “Ascultați-mă. Va fi total diferit. Prăbușirea Rusiei va avea consecințe mult mai grave decât rezultatul unui război convențional, chiar și pe termen lung. Pentru că încercarea de a readuce Rusia la granițele sale din 1991 va duce la un singur rezultat. La un război global cu țările occidentale, utilizând întregul nostru arsenal strategic. În Kiev, Berlin, Londra și Washington. Pentru toate celelalte locuri istorice frumoase, care au fost incluse de mult timp în obiectivele de atac ale triadei noastre nucleare.
  • Vom avea oare suficient curaj pentru asta, dacă o țară milenară, marea noastră patrie, este pe cale de dispariție, iar sacrificiile făcute de poporul rus de-a lungul secolelor sunt în zadar? Răspunsul este evident”, a încheiat el.

De notat că mesajul a fost postat în limba rusă pe mesageria Telegram, ceea ce, după cum a explicat Institutul pentru Studiul Războiului, înseamnă că este destinat mai degrabă publicului rus.

În general, mesajele adresate Occidentului sunt postate în limba engleză pe X (fostul Twitter).


 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. conducatori LASI, dupa ce au omorat opozitia si eliminat competitia in cursa prezidentiala, sa ne asteptam ca intr-o confruntare barbateasca cu un popor mai mic ar avea ceva onoare ?
    dar e clar ca amestecul de vodka cu medicamente duce la uitare ca si ceilalti au arsenal nuclear

  2. 😀😀😀

  3. medvedev e un fel de personalitate secundara de-a lui putin, o schizofrenie care se manifesta periodic

  4. Atomic bomberman level 25

  5. Cum nu isi administreaza medicamentele arunca nucleara.Saracutu de el atata poate .

  6. Doi pitici ce se cred doi Goliat ai Planetei.

  7. Un pitecantrop îmbibat cu vodcă care (cacofonie intenționată!) are niște vise umede de tot când concentrația de alcool depășește niște limite…