G4Media.ro

Medicul Mihai Craiu: Școlile trebuie să se redeschidă, cu toate precauțiile administrative…

Medicul Mihai Craiu: Școlile trebuie să se redeschidă, cu toate precauțiile administrative necesare. Nu este de anticipat nici un efect semnificativ asupra stării de sănatate a copiilor

“Toate studiile pediatrice de până acum, arată că infecția cu noul coronavirus în familie se produce “one way”, de la adulți la copii, conform dr George Rutherford de la Universitatea de Medicină din San Francisco”, scrie medicul pediatru Mihai Craiu pe platforma de educație pentru sănătate pe care a fondat-o – Spitalul Virtual pentru Copii.

El afirmă că “școlile trebuie să se redeschidă, cu toate precauțiile administrative necesare. Dar nu este de anticipat niciun efect semnificativ asupra stării de sănatate a copiilor”.

  • Mihai Craiu este medic primar pediatru, a absolvit studiile medicale la Facultatea de Medicină din București, lucrează de 30 de ani “în același spital, Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului”, și este profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.

Citește articolul complet pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Nu stiu ce studii citeste doctorul, eu nu sunt doctor dar la o simpla cautare pe google gasim si alte studii decat cele citite de doctorul nostru cu alte concluzii: “While proactive school closures cannot interrupt transmission on their own, they can reduce peak incidence by 40-60% and delay the epidemic.“
    https://science.sciencemag.org/content/early/2020/05/04/science.abb8001

  2. Ptr comentariul asta primește bani frumoși dela PSD,,sputnik

  3. dle. medic, matale esti tampit!?

  4. Mare schimbare in discurs pentru unul care acum 2 luni spunea că vitamina D de la soare e un mit.

  5. Sa mori tu? Si dacă se extinde virusul peste tot, aduci tu solutii de combatere? Băi voi când vorbiți de precauții cu expunere în mijlocul oamenilor? Ce precauții să impui copiilor? Sunt copii. Nici adulții nu sunt precauți. S-a văzut în centrul vechi, la mare. Numai adulti nepăsători! Craiule, reprofileaza-te băiete, treaba asta nu-i de tine! Ești depăşit!

  6. Alea nu mai conteaza