G4Media.ro

Medic: Dieta carpato-danubiană nu este promovată suficient, deşi e benefică în cazul…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Nu prea se înțelege din articol ce are diferit rețeta carpato-dunareană de mâncarea, în general. Dar iaca o idee: Aperitiv: porc, jumări, slănină, cârnați asortați, trandafiri, lebăr sângerete, muschi afumat, pastrama oaie, asortați cu mici. Felul doi, porc la rotisor, felul trei, ciorba de burta cu mult ardei iute și smântână. O jumătate de chilă de pălincă, doua chile de vin Babanu, un bidon de trei kile de Noroc sau Timișoareana, un pachet de Winchester, și trei nesuri strășnice.

  2. da, cel mai bun peste e porcul

  3. Daca tot discutăm de dietă, articolul e varză a la Cluj.

  4. Trebuie sa recunosc si eu, articolul e foarte greu de inteles, nu prea se intelege ce vrea sa zica autorul. Cu greu iti dai seama ca medicul ala vrea sa spuna ca putem folosi in regimul de dieta produse proaspete autohtone.