G4Media.ro

Maternitatea din Ploiești va fi dotată cu echipamente necesare în lupta împotriva…

Maternitatea din Ploiești va fi dotată cu echipamente necesare în lupta împotriva coronavirusului, cu bani dintr-o sponsorizare de 250.000 de lei din partea OMV Petrom

Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Ploieşti a primit o sponsorizare de 250.000 de lei din partea OMV Petrom pentru achiziţia de echipamente medicale de specialitate, necesare în lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

Potrivit unui comunicat al companiei, banii vor fi folosiţi pentru achiziţia a două nebulizatoare pentru dezinfecţia aeromicroflorei şi a suprafeţelor, a unui incubator de transport neonatal, pentru cumpărarea a trei injectomate, a şase paturi pentru terapie intensivă, a trei lămpi de fototerapie neonatală pentru secţiile neonatologie şi a unor echipamente de protecţie.

„Donaţia reprezintă un ajutor important în lupta spitalului împotriva epidemiei de coronavirus. Mai mult, această donaţie va asigura, în timp, creşterea calităţii actului medical, o bună îngrijire pentru toate pacientele care se vor adresa spitalului. Contribuţiile firmelor private au reprezentat, în această perioadă, un suport atât pentru pacienţi, cât şi pentru personalul medical. Din fondurile primite, au fost achiziţionate atât echipamente şi aparatură medicală, dar şi echipamente de protecţie, pentru a asigura, pe cât posibil, siguranţa actului medical. Mulţumim şi sperăm ca această colaborare să fie doar începutul unor proiecte ample, a unui parteneriat care să asigure continuitatea relaţiei noastre”, a declarat directorul medical al Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Ploieşti, Călin Boeru, citat în comunicat.

Sursa foto: Pexels.com

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.