G4Media.ro

Masa de Paști îmbelșugată fără a merge la cumpărături și fără să…

Masa de Paști îmbelșugată fără a merge la cumpărături și fără să gătești: stai acasă și poți avea un meniu complet livrat la ușa ta / De unde poți să comanzi mâncărurile tradiționale în București și Ilfov

Cozonac, pască, ouă roșii, drob, friptură sau borș pot ajunge de la restaurante, cofetării și alți livratori pe masa bucureștenilor care nu au timp sau nu gătesc de obicei. Comenzile de mâncare online îi scutesc de cumpărături pe cei care recurg la această soluție, iar direct la ușă pot sosi și legumele și fructele.

G4Media.ro vă prezintă o selecție de furnizori pentru București și Ilfov fie doar de cozonac și pască, fie pentru meniul complet sau pentru produse de la piață.

Cozonac de casă și pască, precum și alte produse pentru masa de Paști se pot găsi la livratorii care sunt specializați în furnizarea de „mâncare la orală” pentru cei care nu gătesc acasă, cum sunt bucateperoate.ro, vatra-satului.ro, pomello.ro, bucategustoase.ro sau mancareromaneasca.ro.

Livrează la domiciliu cozonac și pască Cofetăria Ina, Cofetăria Armand, Cofetăria Sweet Moments, Cofetăria Anaeli sau Cofetăria Casandra.

Și brutăria socială Mama Pan oferă cozonac și pască.

Multe cofetării și-au suspendat însă activitatea, dar unele s-au reorientat și, în această perioadă, pe lângă pască și cozonac, livrează la domiciliu pâine și mâncăruri, cum este Cofetăria Minimal, care oferă un coș de Paști cu ouă roșii, drob de miel, cozonac și pască. S-au reorientat și alți întreprinzători. De exemplu, Jerry’s Pizza livrează pachete compuse dintr-un cozonac, o pască și 10 ouă vopsite.

Și restaurantele au trecut de la farfurie la oală. Fiind închise în această perioadă, bucătăriile lucrează pentru livrări la domiciliu. Astfel, mâncărurile tradiționale pentru masa de Paști pot fi comandate, de pildă, de la City grill, care livrează și vin.

Gargantua oferă meniul complet de Paști, format din ouă roșii, drob de miel, ciorbă de miel, friptură de miel, cartofi la cuptor cu rozmarin, cozonac, dimensionat pentru cupluri sau pentru familii de 4-5 persoane.

Chefs experience livrează o gamă variată de preparate pentru masa de Paști, de la cele tradiționale la Tort Pavlova.

Aprovizionarea se poate face tot online, cu livrare la domiciliu și pentru legume și fructe proaspete. Iată câteva site-uri specializate: legumedetara.ro, fruitgang.ro, cosul-bio.ro, lapiata.ro sau gustautentic.ro.

Sursa foto: Pixabay.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Astea-s pentru magistrați, ca ei pot plăti astfel de preturi!

  2. Ca și cum noi nu am putea să punem la cuptor doi cozonaci si o friptură ….🤭

    • Corect.Cata lene sa ai sa nu poti face un cozonac, o friptura si ceva dulce acasa.Nu trebuie mese mari sau vezi Doamne ce cantitati.Tocmai,revenim la bunul simt al mesei de Paste, nu a ghiftuirii.

    • Noi, da, dar magistrații nu știu și la bucătărie, nu se coboară… . De când le tot spun sa învețe sa-și facă mancare, ca va veni o vreme în care va trebui să-și schimbe stilul de viata!!!!

  3. Acest slogan ” stați acasa ca aducem/facem noi” a început să irite foarte mult. Cu ce dracu sa va platim ce faceți /aduceți voi daca nu mai avem sursă de venit?!?!….sa nu mai vorbesc de faptul că ați mărit preturile la toate