G4Media.ro

Marcel Ciolacu: „Am decis foarte clar într-un for statutar – PSD va…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Marcel Ciolacu: „Am decis foarte clar într-un for statutar – PSD va avea candidat la prezidenţiale / Nu există dacă”

Partidul Social Democrat va avea candidat pentru funcţia de preşedinte al României, conform unei decizii luate într-un for statutar al partidului, şi va câştiga alegerile prezidenţiale, a declarat sâmbătă prim-ministrul Marcel Ciolacu, transmite Agerpres.

Şeful Executivului a făcut precizarea, sâmbătă, la finalul vizitei efectuate la Baza Aeriană de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic ”Aurel Vlaicu”, de la Boboc, unde se desfăşoară mitingul aerian Boboc Air Show – BOBAS 2024.

„Am spus şi ieri, dacă vreţi vă spun şi astăzi şi mâine. Noi am decis într-un for statutar, ieri, foarte clar – Partidul Social Democrat va avea candidat pentru funcţia de preşedinte. Nu există dacă…Sunt ferm convins că PSD va câştiga alegerile prezidenţiale, iar cea mai mare şansă o să ne-o daţi dumneavoastră, românii, când o să faceţi o raportare la cei 20 de ani de preşedinţi de dreapta”, a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă se poate spune că a început campania pentru prezidenţiale de la Buzău, Ciolacu a afirmat: „Nu. Putem spune că este unul dintre cele mai dragi locuri mie pentru că aici am crescut. Eu am crescut pe acest aerodrom”.

„E o zi de sărbătoare de fapt şi de drept, plină de emoţii. Normal pentru mine, pentru că, aici, la vreo 100 de metri în spate, am crescut. Mă bucur că m-am întâlnit cu foarte mulţi dintre colegii tatălui meu care mi-au povestit păţăniile pe care le făceam când eram pe aerodrom”, a adăugat Ciolacu.

Premierul a dat asigurări că guvernarea, în formula actuală, va funcţiona şi în cazul în care PSD şi PNL vor avea candidat propriu la alegerile prezidenţiale.

„Grija mea nu este funcţionarea unei coaliţii guvernamentale, grija mea pe care am avut-o şi la alegerile care au trecut, acum, a fost cum funcţionează Guvernul României. Şi a funcţionat impecabil. Şi nu e prima oară când le-am mulţumit şi le mulţumesc colegilor mei de la ambele partide pentru maturitatea politică de care au dat dovadă”, a mai declarat Ciolacu.

Premierul a respins categoric varianta ca actuala guvernare să se rupă.

„Nu, nu există nici cel mai mic risc. România are nevoie de stabilitate. Şi e o discuţie foarte clar avută în momentul în care PSD a acceptat, într-un moment foarte complicat României, să vină la guvernare. Şi cred că suntem doi oameni politici care ne respectăm, atât eu cât şi domnul Nicolae Ciucă”, a arătat preşedintele PSD.

În context, el a fost întrebat şi despre faptul că George Simion va fi candidatul AUR la Preşedinţia ţării. „Foarte bine, felicitări! Îi urez succes dânsului!”, a transmis Ciolacu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Aveți grijă ce faceți că-l puneți președinte pe Simion D O B O C I L O R!

  2. Mi-ar plăcea ca domnii Geoană,Ciolacu,Ciucă ,Simion Pavelescu să aibă o întâlnire moderată de jurnaliști independenți și întrebări neștiute.Noi votanții să alegem fiecare ce crede,conform zicalei ,văzut-plăcut.