G4Media.ro

Manchester United a anunțat transferul lui Cristiano Ronaldo / Se reîntoarce după…

Sursa foto: Twitter / Manchester United

Manchester United a anunțat transferul lui Cristiano Ronaldo / Se reîntoarce după 12 ani la clubul care l-a transformat într-un star internațional

Manchester United a confirmat oficial că a ajuns la un acord pentru transferul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus, anunță BBC. United a acceptat să plătească 12,8 milioane de lire sterline pentru jucătorul de 36 de ani.

Ronaldo a marcat 118 goluri în 292 de jocuri pentru Manchester United, înainte de a pleca la Real Madrid în 2009. „Toată lumea din club așteaptă cu nerăbdare să-l întâmpine pe Cristiano înapoi la Manchester”, a anunțat clubul britanic.

Anunțul lui United a venit după 24 de ore dramatice, după ce vecinii de la Manchester City păreau să fie unul dintre favoriții pentru aducerea fostului jucător de la Real Madrid. Ronaldo a optat pentru întoarcerea în United, unde a petrecut șase ani și a câștigat trei titluri din Premier League, o Ligă a Campionilor, două Cupe ale Ligii și o Cupă FA – precum și Cupa Mondială a Cluburilor FIFA și Community Shield, sub conducerea lui Sir Alex Ferguson.

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Welcome home, Cristiano!