G4Media.ro

Manchester City şi Inter Milano joacă, sâmbătă seară, finala Champions League

Sursa foto: Pixabay

Manchester City şi Inter Milano joacă, sâmbătă seară, finala Champions League

Echipele Manchester City şi Internazionale Milano luptă, sâmbătă, pentru câştigarea Ligii Campionilor. La finala de la Istanbul, Istvan Kovacs este arbitru de rezervă în brigada condusă de polonezul Szymon Marciniak, transmite News.ro.

Manchester City poate câştiga trofeul în premieră, în timp ce Inter îl poate obţine pentru a patra oară.

Pep Guardiola conduce Manchester City şi este unul dintre cei mai decoraţi antrenori din fotbalul mondial. Tehnicianul de 52 de ani a câştigat această competiţie de două ori cu Barcelona, dar vrea să pună capăt celor 12 ani de aşteptare pentru un al treilea triumf. A cucerit câte trei titluri de campion la cârma clubului catalan şi a lui Bayern şi a ajuns la patru medalii de campion în Premier League cu City.

De cealaltă parte, Simone Inzaghi ar putea deveni primul antrenor italian care o conduce pe Inter spre gloria europeană. Precedentele triumfuri ale nerazzurrilor în această competiţie au fost obţinute sub conducerea argentinianului Helenio Herrera (1964 şi 1965) şi a portughezului José Mourinho (2010).

Finala Ligii Campionilor, Manchester City – Inter, va fi arbitrată, la fel ca finala Cupei Mondiale 2022, de polonezul Szymon Marciniak. Acesta va fi ajutat de conaţionalii săi Paweł Sokolnicki şi Tomasz Listkiewicz, asistenţi.

Din brigada pentru finala programată sâmbătă, 10 iunie, de la 22:00, la Istanbul, fac parte şi doi români. Istvan Kovacs va fi al patrulea oficial, în timp ce Vasile Marinescu va fi rezervă pentru arbitrii asistenţi.

În camera VAR se vor afla polonezii Tomasz Kwiatowski şi Bartosz Frankowski.

Partida va începe la ora 22.00.

sursa: News.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...