G4Media.ro

Managerul Spitalului „Victor Babeș” Timișoara: „Transmiterea comunitară este atât de rapidă și…

Managerul Spitalului „Victor Babeș” Timișoara: „Transmiterea comunitară este atât de rapidă și de extinsă încât nu știu dacă mai putem să o ținem sub control”

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara, Cristian Oancea, a declarat pentru Radio Timișoara nitatea medicală este plină, iar în județ există acum focare multiple. “Transmiterea comunitară este atât de rapidă și de extinsă încât nu știu dacă mai putem să o ținem sub control”, a spus Oancea.

Doctorul Cristian Oancea a mai spus că este gestionată acum și situația apărută la compania de procesare a cărnii, Smithfield Timișoara. În acest caz, pacienții sunt asimptomatici și sunt luați în evidență de medicii de familie susținuți de specialiștii infecționiști atât fizic cât și în sistem de telemedicină.

Managerul de la Spitalul de Boli Infecțioase atrage atenția că la ora actuală sunt internați în spital 70 de pacienți cu COVID, față de 6 pacienți în urmă cu trei săptămâni.

Foto: Cristian Oancea / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. „când cu ciuma lui Caragea fugeau orășenii prin sate și sătenii pe pustii”Cu atâția „luminați” prin București ajunși în vârful ciolaniadei prin urzeala pilelor, vom reuși și de data asta să ieșim cel mai prost de pe continent.Moltenia a votat tătuci în serie „pe bază de” fălci, freză și limbă de lemn iar consecințele sânt ușor de văzut.Pregătiți cimitirele iar toașii cu restorante, vindeți până nu închideți și luați la „pompe funebre” noua afacere de succes, model cherida.

 2. nu l-ati auzit pe Sinitstrul tericeanul, „eliberatorul”. S-a saturat sa auda vorbindu-se de covid.
  acum intra in actiune uebara cu o sesizare la ccereu. sa dea neconstitutional vorbitul de covid.

 3. Un arogant penibil și idiot, la fel ca electoratul aferent..Motocicleanu, manechinu, o beizadea neisprăvită și depravată cu fițe la cap, că majoritatea eșalonului 2 PCR, idolul manelizaților de mahalauă de Băicoi.”Salvatorul națiunii”, puah.

 4. Prostia , nebunia , inconstienta si intreresele politice ale unor grupuri , de” caricaturi politice „,ajutate de colaboratorii lor , din CCR , Av. poporului si CNA, ne aduc la disperare si crima colectiva cu premeditare.

 5. Oancea e postacul de servici. El baga apocalipsa ca sa-si faca faima sa nu fie schimbat. El fiind la randul lui numit in functie politic. Ca doar nu a castigat vreun concurs. Timisorenii stiu cine e Oancea, nu-i bai!

  • @Vlad:
   Chestiunea se pune altfel : Erau acum trei saptamani 6 bolnavi internati la ATI iar acum sunt 70 ? Daca e asa, atunci „postacul de serviciu” esti tu, fara suparare !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.