G4Media.ro

Managerii prognozează scumpiri generalizate ale prețurilor în principalele sectoare economice în următoarele…

Managerii prognozează scumpiri generalizate ale prețurilor în principalele sectoare economice în următoarele trei luni: retail, construcții, servicii și producție

Managerii companiilor private prognozează creșteri semnificative ale prețurilor în patru ramuri economice principale, potrivit unui comunicat al Institutului Național de Statistică.

Cea mai mare creștere prognozată în perioada ianuarie – martie 2019 este în retail (vânzarea cu amănuntul), de 21%. Urmează prețurile lucrărilor de construcții (+16%), prețurile serviciilor (+10%) și preţurile produselor industriale +9%.

Principalele tendințe pentru perioada ianuarie – martie 2019 care reies din cercetarea făcută de Institutul Național de Statistică sunt:

– Relativă stabilitate a activității în industrie și servicii
– Relativă stabilitate a numărului de salariați în industrie și servicii
– Creștere a prețurilor în construcții și comerțul cu amănuntul

Foto: Pexels.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Bun. Romanii sunt prea prosti sa fie prosperi, nu merita.

  2. Scade impozitul pe venit, scade TVA cu diferite procente în diferite domenii, scade prețul petrolului: , robor mic, dobânzi mici, inflație zero: managerii tac mâlc, nu scad nimic și nu cresc salarii. Se dîătonul că măsurile fiscale luate de guvern vor duce la „prăbușirea” economiei: managerii anunță creșteri de prețuri.

    • Dar nu ne spune specialistul lui pește, trolul Liță, ce trebuia să scadă, ce trebuia să crească și cu cât, cine e autorul din „se dă tonul”. „Au uitat”stăpânii lui interlopi să-i spună sau, fiind idiot, a uitat el?

    • @Bad Manifești un comportament de lumpen al limbajului, exprimării și logicii ce să mai vorbesc de cultură și civilizație: de unde nu-i nici dumnezeu nu cere.

    • Cine a urmărit postările mizeriei ăsteia de troll care își spune liță știe ce limbaj ”manifestă” de multe ori. Acuma face pe fecioara Maria. Atâta duioșie, că te apucă greața. Și ca să mă ”auză colejii lui, intelectualii” de la școala de postaci, gen Danteo, gigel, X-link, sasul mut (un finuț, oo da!!) și să se ”indigneze” și mai tare, pot spune despre trolul Liță că nu e doar o jigodie ordinară ci și un agramat de primă mână. Probabil că nu i-a plăcut prea mult la școală, d-aia nu știe semnele de punctuație. Auzi, vorbește trollumpenul penal Lița – folosit de mafioți să se șteargă la gura lor puturoasă când au diaree – despre cultură, dar și despre civilizație. Te umflă și râsul. Tocmai el, care habar n-are de noțiunea cuvintelor pe care le vomită, de sensul unei fraze pe care cu greu o avortează. Așteptăm să spună câte greșeli a făcut în postarea lui de un rând și jumătate și care sunt acestea. Nu o va face. Felul în care îi ”cultivă” la fabrica de troli nu îi permite.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.