G4Media.ro

Mai mulți angajați ai primăriei din Târgu Jiu au demisionat după ce…

Sursa Foto: Ziarul de Iași

Mai mulți angajați ai primăriei din Târgu Jiu au demisionat după ce primarul i-a pus să sufle în fiolă / ”Au fost și persoane care s-au retras din activitate, știind că sunt dependente de alcool”

Mai mulți angajați au demisionat ori și-au luat concediu după ce primarul municipiului Târgu Jiu a decis să folosească mai des, în ultima vreme, aparatul pentru testarea alcoolemiei, cumpărat de mai mulți ani, relatează TVR Info. De curând, secretarul Primăriei a fost prins băut în trafic.

Aproape 50 de angajați din primărie au fost puși să sufle în etilotest în ultimul an și jumătate. Unii nu au rezistat acestui stres. Au preferat să schimbe locul de muncă în loc să renunțe la băutură.

”Nu accept astfel de derapaje, ținând cont că coordonez 600 de persoane nu pot fi mereu la toți în birou. Nici n-am cum și nici nu-mi propun. De 4 ani am omologat acest aparat de testare și au fost și persoane care s-au retras din activitate după omologarea lui, știind că sunt dependente de alcool”, spune Marcel Romanescu, primarul oraşului Târgu Jiu.

Aparatul etilotest este folosit și de Poliția Locală din Târgu Jiu.

”Salariații sunt verificați în 3 situații: din dispoziția directorului, a doua este când există suspiciunea că unul dintre salariați ar fi consumat băuturi alcoolice sau când e o reclamație din afară”, explică Cristian Popescu, şeful Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Zilele trecute chiar secretarul Primăriei a fost prins băut în trafic de un echipaj de politie. Are dosar penal acum, permisul suspendat și pus să plătească și o amendă. Avea o alcoolemie de 0,51 mg alcool pur în aerul expirat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Va dati seama?! Primaria din Tg Jiu are 600 de angajati!

  2. Pai, parca e de prin Braila tudose…

  3. Nu ale lui Tudose, ale lui Ponta. Sa respectam adevarul.