G4Media.ro

Ludovic Orban, după demisia lui Cîmpeanu: ”O victorie a părţii nealiniate din…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ludovic Orban, după demisia lui Cîmpeanu: ”O victorie a părţii nealiniate din media şi din societate”

Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, afirmă că demisia ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, reprezintă ”o victorie a părţii nealiniate din media şi din societate”. ”Ceea ce ar trebui să dea încredere celor care pare că şi-au pierdut speranţa că se poate face o asanare morală a vieţii publice”, susţine Orban.

”Mă îndoiesc că Sorin Câmpeanu s-a speriat de moţiunea depusă de noi cu cei de la USR. Dar, şi-a dat demisia. Din proprie iniţiativă, zice el. Din iniţiativa altcuiva, zic eu. A celui care l-a impus. Este o victorie a părţii „ nealiniate” din media şi din societate. Ceea ce ar trebui să dea încredere celor care pare că şi-au pierdut speranţa că se poate face o asanare morală a vieţii publice”, a afirmat Ludovic Orban, joi seară, într-o postare pe Facebook.

Sorin Cîmpeanu a anunţat că a decis, ”din proprie iniţiativă”, să demisioneze din funcţia de ministru al Educaţiei. ”A fost o şansă şi o onoare pentru mine sa încep reformarea din temelii a sistemului national de învăţământ”, a afirmat el. Cîmpeanu s-a descris ca ”omul care construieşte” şi nu unul ”care dărâmă”. ”Proiectele legilor România Educata reprezintă cea mai bună şansă pentru o educaţie aşa cum cred ca ne dorim cu toţii. Altfel, în lipsa unui acces echitabil la o educaţie de calitate, vor fi şi mai mulţi oamenii care nu percep conţinuturi şi nu înţeleg adevăratul sens al cuvintelor”, a susţinut el. Demisia lui Cîmpeanu vine în contextul acuzaţiilor de plagiat la adresa sa.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

  1. Pe scurt: presa primeste mita din taxe si impozite. In loc sa-si faca banii prin acoperirea subiectelor reale: coruptie, abuz de putere, incompetenta guvernului (slava domnului subiectele sunt cata frunza, cata iarba), presa se gandeste inainte sa publice ceva „oare nu incalc contractul (secret) semnat cu puterea?”. Raspunsul este ” da”….

  2. cam ipocrit d-ul orban, nu ar fi facut nimic daca era el la sefia guvernului

  3. Tot respectul , a venit cu un suflu nou si pozitiv pentru invatamant ! De ce ati dorit demisia dansului ?
    Este deja în obiectiv un alt ministru ????