G4Media.ro

Ludovic Orban: Cei din mass-media să nu mai sune la Spitalul din…

Ludovic Orban: Cei din mass-media să nu mai sune la Spitalul din Belgia pentru că nu fac altceva decât să deranjeze/ Există un bombardament al jurnaliștilor

Ludovic Orban a făcut declarații referitoare la transferul medicului Cătălin Denciu, care se află în stare gravă după ce a încercat să salveze pacienții internați la ATI în Spitalul Județean din Piatra Neamț, în timpul incendiului de sâmbătă seară.

Premierul a spus că medicul este în tratament la Spitalul Militar din Astrid (Belgia) și a făcut apel la jurnaliștii din România să nu mai ”bombardeze” cu telefoane spitalul unde este tratat medicul-erou din Piatra Neamț:

 • ”Despre medicul erou de la Piatra Neamț pot să vă spun că a ajuns la Spitalul Militar din Astrid (Belgia), a fost preluat, i s-a evaluat starea de sănătate, este în tratament. Am o rugăminte pentru reprezentanții mass-media: Nu mai sunați direct la spital, la secția respectivă, la Centrul pentru Arși, pentru că literlamente prietenii belgieni care i-au acordat sprijin imediat ne-au semnalat că există un bombardament al jurnaliștilor asupra activității. Îi rog pe cei din mass-media să nu mai sune pentru că nu fac altceva decât să deranjeze. Suntem ținuți permanent în legătură cu starea de sănătate, este îngrijit în cele mai bune condiții, ne rugăm pentru domnul doctor. Spitalul are cele mai ridicate standarde în materie de arși”, a declarat Ludovic Orban.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Dar nu mai bine dați voi repede o ordonanta de urgenta prin care sa le interziceți celor din mass media sa mai sune…sau și mai bine sa scrie doar ce le transmiteți voi.

  • S-a referit doar la cei sponsorizati de Guvern, adica 99,99 %.Dar G4media poate sa sune linistit, nu au obligatii!!!

  • Autoritatile doresc doar o singura narativa, chiar daca e plina de neadevaruri in toata presa. Vor sa-si vanda povestea LOR, spusa de EI si nu tragedia pacientilor infectati si arsi ca sobolanii, spusa impartial de doctorii belgieni.
   Orban ar trebui sa demisioneze, oricum ramane interimar pana la alegeri deci lui e tot una.. Chiar si nerusinatul de Monta a demisionat dupa colectiv.

 2. Adevărul a fost clasificat.

  • Păi e normal sa sune… vrem sa stim cât la suta din membrele inferioare au fost afectate. Că 40% din corp nu e acelasi lucru

 3. Orbane vezi-ti de treaba ta și nu mai da ordine la presă. Parca vă lăudați că sunteți partid de dreapta.

 4. DEMISIA ORDINARULE!

 5. Orban are impresia că e șeful tuturor și când xicecel ceva, ceilalți stau in pozitia ghiocel.

 6. Oare de ce cred unii ca 40 de telefoane pe zi vor îmbunatati situatia cuiva?
  Pentru o parte a presei breaking news înseamna sa relateze daca pacientul a facut pipi o data sau de doua ori.

  • Unul care sună nu știe că alți 39 au dat telefon! In plus, fiecare are publicul său căruia i se adresează

  • De acord cu Cristian. Pe de alta parte, voi chiar credeti ca cei din Belgia nu au departament de PR? Chiar credeti ca e posibil sa ajungi sa suni in sectie? Lui Orban ii e sa nu mai zica cei din Belgia ceva de rau de el, cum au zis deja ca actele de transfer nu erau in ordine.

 7. Orbane, stii vorba cu Dabija?

 8. G4media manipuleaza prin titlul clickbait! Orban a spus „Am o rugăminte”, nu v-a ordonat sa nu mai sunati!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.