G4Media.ro

Lucian Bode, despre incidentul în care a fost implicat George Simion: Dacă…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Lucian Bode, despre incidentul în care a fost implicat George Simion: Dacă cineva se face vinovat de ultraj, va suporta consecinţele şi rigorile legii / Jandarmeria și Poliţia au aplicat legea, îi felicit pentru modul în care au acţionat

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat vineri despre incidentul în care a fost implicat liderul AUR, George Simion, că dacă cineva se face vinovat de ultraj, va suporta consecinţele şi rigorile legii, iar Jandarmeria și Poliţia au aplicat legea şi îi felicită pentru modul în care au acţionat, pentru că respectarea legii în România nu este facultativă, relatează News.ro.

„Trebuie să înţelegem că respectarea ordinii şi liniştii publice nu este facultativă, indiferent că eşti membru al unei galerii de fotbal şi am văzut ce s-a întâmplat nu demult, indiferent că eşti membru al unei formaţiuni politice, cu toţii suntem obligaţi să respectăm legea în România”, a spus ministrul de Interne.

Lucian Bode a continuat: „În consecinţă, ceea ce s-a întâmplat azi-noapte în Piata Victoriei are legătură cu nerespectarea ordinii şi liniştii publice”.

Potrivit ministrului de Interne, „Jandarmeria Română, Poliţia Română au aplicat legea”.

„Eu îi felicit pentru modul în care au acţionat şi trebuie să înţeleagă toată lumea că respectarea legii în România nu este facultativă. Dacă cineva se face vinovat de ultraj, aşa cum spuneţi aici, va suporta consecinţele şi rigorile legii”, a mai spus Bode, despre incidentul în care a fost implicat liderul AUR, George Simion.

Liderul AUR, George Simion, a fost implicat într-un scandal, în noaptea de joi spre vineri, în Piaţa Victoriei, la faţa locului sosind mai multe echipaje de Poliţie Rutieră, dar şi jandarmi. El a fost amendat cu 1350 de lei de către poliţiştii rutieri şi a fost invitat la sediului Poliţiei Rutiere deoarece ar fi circulat cu permisul suspendat. Poliţiştii i-au făcut şi un drug-test, iar rezultatul a fost negativ.

La un moment dat, George Simion împreună cu colegii săi au urcat într-un autocar inscripţionat cu însemnele partidului, ei fiind dat jos de mascaţi.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

  1. Ultrajul e un atribut al ultrașilor.

  2. Sluga lui Putler din Romania, ministrul Bode! 🤮

  3. I se dă atâta atenție la șoarecele ăla opărit de n-am văzut. A adus dimineață femeile după el să îl apere de milițienii cei rai. Până la urmă asta e românica. Țara lu plm.

    • Zici că era Dide și cu gașca lui de reziști care făceau EXACT același tip de scandal. Partidele extremiste AUR și USR au aceleași metode de luptă politică!

    • Da Claudia, dar unii sunt in stare sa conduca o tara, iar ceilalti niste tropmete sovietice analfabetw!

  4. și-a publicccat Bode teza aia de „doctorat”?

  5. & Statistici despre folosirea armelor de către polițiști, câte gloanțe au lovit indivizi , „mașini care circulă glonț”, accidente, ?

  6. Felicitările și pozele lângă drapelul desfășurat (modă după 2009),NU țin de foame,calicule!