G4Media.ro

LIVE Avize pe bandă în Parlament pentru cei 20 de miniștri propuși…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

LIVE Avize pe bandă în Parlament pentru cei 20 de miniștri propuși în Guvernul Ciucă / Cele mai relevante momente – FOTO

Ora 18.30: Audierile celor 20 de miniștri propuși în Guvernul Ciucă s-au încheiat în Parlament, cu avize pozitive pe linie. Doar 6 ore au fost alocate acestor audieri, astfel că nu au putut avea loc dezbateri. Fiecare grup parlamentar a putut să-i adreseze fiecărui ministru doar câte o întrebare. În marea majoritate a cazurilor, candidații au avut la dispoziție doar câteva minute pentru a răspunde, astfel că s-au limitat la enunțarea unor principii.

Ora 18.25: Florin Spătaru a primit miercuri aviz în comisiile specialitate din Parlament pentru a fi ministru al Economiei. El a obținut 30 de voturi „pentru” și 19 voturi „împotrivă”.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 18.20Vasile Dîncu a primit, miercuri, aviz favorabil pentru funcţia de ministru al Apărării Naţionale, din partea comisiilor parlamentare reunite de specialitate.

Au fost întrunite 34 de voturi „pentru” avizul favorabil şi şase „împotrivă”.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 18.00Daniel Cadariu a primit aviz favorabil pentru funcţia de ministru al Antreprenoriatului şi Turismului, din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului. Cadariu a fost avizat pozitiv cu 32 de voturi „pentru” şi 12 „împotrivă” de membrii comisiilor de specialitate ale celor două Camere.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 17.57: Gabriela Firea, propusă ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de șanse, a primit aviz pozitiv din partea comisiilor parlamentare, cu 38 de voturi „pentru”, 18 „împotrivă” și 4 abțineri.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 17.40Lucian Bode a primit aviz pozitiv pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Lucian Bode a afirmat în cadrul audierii că în mandatul său au fost încadraţi în Ministerul Afacerilor Interne aproape 5.000 de specialişti.

„Am crescut cifrele de şcolarizare în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne – peste 5.000 de locuri în şcolile postliceale şi peste 1.000 de locuri la Academia de Poliţie. A fost demarat procesul de încadrare, prin concurs, după mulţi ani, pentru posturile vacante din surse externe, încadrând aproape 5.000 de specialişti”, a declarat Bode.

El a adăugat că, în acest moment, sunt în desfăşurare 3.000 de concursuri pentru ocuparea funcţiilor de conducere.

„Am vorbit despre asigurarea stabilităţii şi predictibilităţii în sistem prin limitarea drastică a împuterniciţilor pentru ocuparea funcţiilor de conducere. L-am numit eu atunci şi îl numesc şi acum un mecanism toxic care a perpetuat neîncrederea în actul managerial şi a expus mult sistemul unor vulnerabilităţi. Vă informez că în Ministerul Afacerilor Interne sunt în acest moment 13.123 de funcţii de conducere. Din acestea, la începutul anului, 4.000 erau vacante, 2.800 erau împuterniciţi. În acest moment, sunt în desfăşurare 3.000 de concursuri pentru ocuparea funcţiilor de conducere – 1.300 dintre acestea fiind finalizate”, a precizat Lucian Bode, citat de Agerpres.

Ora 17.15: Marius Budăi, propus ministru al Muncii, a primit aviz favorabil, cu majoritate de voturi.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 14.05: Pauză la audierile miniștrilor în Parlament, până la ora 16.30. Între timp, are loc ședința solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Naționale.

Mai sunt de audiat doar șase miniștri:

Ora 16:30 – 17:10 – Florin Marin Spătaru – ministrul Economiei
Ora 16:30 – 17:10 – Marius Budăi, ministrul Muncii și Solidarității Sociale
Ora 16:30 – 17:10 – Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne
Ora 17:10 – 17:45 – Vasile Dâncu, ministrul Apărării Naționale
Ora 17:10 – 17:45 – Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse
Ora 17:10 – 17:45 – Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului

Ora 14.00Bogdan Aurescu a primit aviz pozitiv, miercuri, din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului pentru funcţia de ministru al Afacerilor Externe. S-au înregistrat 31 de voturi pentru avizul pozitiv şi 11 voturi împotrivă din partea membrilor comisiilor reunite.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 13.58: Ministrul propus al Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos, a primit miercuri aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate din Parlament.

Deputaţii din Comisia pentru Mediu şi Echilibru Ecologic , respectiv senatorii din Comisia pentru Mediu şi Comisia pentru ape, păduri, pescuit şi fond cinegetic au aprobat mandatul lui Tanczos cu 24 de voturi „pentru” şi 10 voturi „împotrivă”, relatează Agerpres.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 13.43: Virgil Popescu, propus ministru al Energiei, a fost avizat favorabil în comisiile parlamentare. S-au înregistrat 39 de voturi „pentru”, 15 „împotrivă” şi o abţinere.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 13.30: Protecţia mediului nu este un domeniu care să dezbine, ci să aducă aproape toate forţele politice, a declarat, miercuri, în cadrul audierilor din Parlament, ministrul desemnat al Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos.

„Avem nevoie de politici noi în mai toate domeniile de activitate. Este nevoie de un consens la nivel politic. Protecţia mediului nu este un domeniu care să dezbine, ci unul care să aducă aproape toate forţele politice. Este nevoie de un angajament ferm. Trebuie să avem o abordare la nivel politic extrem de ambiţioasă. Să trecem peste „ce se poate”, şi să facem mai mult de ce se poate. Pentru noi, cei care avem grijă de mediul înconjurător, „nu se poate’ este innaceptabil. De asemenea, este nevoie de colaborare eficientă cu mediul privat. Foarte multe dintre reglementările din domeniu pot afecta mediul economic, persoanele private. De aceea, este nevoie de un dialog cu mediul privat şi societatea civilă. Avem nevoie de o reformă administrativă, de creştere a capacităţii administrative şi de întărire a capacităţii de control. Trebuie să trecem peste faza de control personală, prin persoanele angajate pentru asta, să facem asta şi prin controale încrucişate, prin analiză macro oferită de anumite organe al statului – Poliţie, ANAF, Garda de Mediu, Poliţia economică”, a spus Tanczos, citat de Agerpres.

Ora 13.25: Florin Roman, nominalizat pentru postul de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării în guvernul propus de PNL-PSD-UDMR, a primit aviz favorabil în audierile desfășurate, miercuri, în comisiile de specialitate din Parlament. În prezentarea sa, desfășurată contra timp, el a făcut o singură referire la cercetare, anume că va păstra facilitățile fiscale pentru angajații din domeniu. El a afirmat, răspunzând la întrebări, că în privința sprijinirii cercetării “strategia trebuie creionată uitându-ne la balanța comercială negativă a României”, relatează Edupedu.ro.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 13.00: Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene are trei mari direcții de acțiune: închiderea exercițiului financiar 2014- 2020, deschiderea exercițiul financiar și a programelor pentru perioada 2021- 2027 și implementarea PNRR, a spus ministrul desemnat, Dan Vîlceanu, în cadrul audierilor parlamentare. Răspunzând la întrebări, acesta a subliniat că PNRR nu poate fi modificat, existând doar posibilitatea unor ajustări fine, în 2023.

Ora 12.51: Sorin Grindeanu a fost avizat miercuri ministru al Transporturilor de comisiile de specialitate din Parlament. Audierea sa a început cu scandal pe procedură: PSD a propus o singură întrebare pentru fiecare grup parlamentar, propunere care a şi trecut, spre nemulţumirea Opoziţiei. Cel mai vehement împotriva formatului de dezbateri a fost Cătălin Drulă, fostul ministru al Transporturilor. Totodată, înainte de începerea audierilor, parlamentarilor AUR li s-a cerut să poarte masca de protecţie dacă vor să participe la dezbateri, ceea ce până la urmă au şi făcut. În prezentarea de la dezbateri, Grindeanu a anunţat că investiţiile preconizate în transporturi în următoarea decadă sunt estimate să depăşească 70 de miliarde de euro.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 12.45: Alexandru Rafila, propus de PSD pentru funcția de ministru al Sănătății, a primit avizul pozitiv al comisiilor de sănătate din Senat și Camera Deputaților, cu 26 de voturi „pentru” și 10 voturi „împotrivă”.

Ora 12.40: Alexandru Rafila, propus de PSD pentru funcția de ministru al Sănătății, a declarat, miercuri, la audierea în comisiile parlamentare, că certificatul verde este un instrument care salvează vieți, dar trebuie introdus în momentul oportun.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 12.23: Sorin Cîmpeanu a primit aviz favorabil pentru funcția de ministru al Educației, în cadrul audierii care a început la ora 11:00, la comisiile de specialitate din Parlament. El a primit 11 voturi „pentru”, 3 „împotrivă” și nicio abținere, relatează Edupedu.ro.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 12.21: Alexandru Rafila, propus ministru al Sănătății, este audiat la această oră.

„Sunt multe lucruri pe care aș putea să le spun, 45 de minute e un termen relativ scurt, aștept întrebări. Prioritatea mandatului este controlul pandemiei, drumul spre normalitate și dezvoltarea unui sistem de sănătate care să fie accesibil populației. Totdeauna voi spune că aceste realizări dacă vor fi încunutate de succes vor fi meritul tuturor oamenilor din Sănătate care sprijină acest lucru”, a afirmat Rafila, la începutul audierii.

Ora 12.15: Adrian Câciu, propus ministru al Finanțelor, a fost avizat favorabil în comisiile parlamentare.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 12.10: Cseke Attila, ministrul propus la Ministerul Dezvoltării, a promit aviz favorabil miercuri în comisiile de specialitate. S-au înregistrat 34 de voturi ”pentru”, 6 ”impotrivă” şi 3 nu au votat.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 12.03: Cătălin Predoiu a primit, miercuri, aviz pozitiv pentru funcţia de ministru al Justiţiei din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului.

Ora 11.40: Adrian Chesnoiu, ministrul propus al Agriculturii în Guvernul PSD-PNL-UDMR, a primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare, cu cu 28 voturi „pentru”, 6 voturi „împotrivă” şi nicio abţinere.

În timpul audierilor, Chesnoiu a spus că vrea să le ofere fermierilor: stabilitate, încredere, predictibilitate.

Acesta a precizat că un obiectiv al său este refacerea infrastructurii de irigații: „În PNRR, România nu a avut nici măcar un eurocent pentru irigații. Până putem să punem pe tapet renegocierea PNRR, trebuie să venim cu măsuri suplimentare pentru infrastructura de irigații”.

Adrian Chesnoiu a vorbit și despre sprijinirea fermierilor și încurajarea consumului de produse românești: „Trebuie să încurajăm românii să consume produse românești. Fac apel la toți cei care ne privesc atunci când merg într-un magazin să se uite pe etichetă că este un produs din România”.

Agricultura României se află la un moment de răscruce, ţinând cont de ceea ce se întâmplă la nivel mondial, dar şi european, unde politicile şi strategiile pe care Uniunea Europeană le propune statelor membre vizează de foarte multe ori aspecte care intră în contradicţie cu realităţile din Romania, a mai declarat Adrian Chesnoiu.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 11.30: Cătălin Predoiu, propunerea PNL pentru ministerul justiției, a declarat, miercuri, la audierile din Parlament, că lansează un îndemn procurorilor de a lupta cu corupția și crima organizată. ”România ocupă un loc rușinos privind traficul de persoane în Europa și acest lucru nu poate fi tolerat”, a declarat Predoiu.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 11.14: Eduard Novak, candidat propus de prim-ministrul desemnat Nicolae Ciucă, a primit, miercuri, aviz pozitiv din partea Comisiilor reunite pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor şi Senat pentru un nou mandat la conducerea noului minister al Sportului, rezultat în urma decuplării de portofoliul de tineret. Novak a primit 17 voturi pentru şi 5 împotrivă, înregistrându-se totodată şi 3 abţineri, relatează Agerpres.

Ora 11.13: VIDEO Ministrul propus al Finanțelor, Adrian Câciu, audiat în Parlament: Rectificarea bugetară și încasarea avansului din PNRR sunt primele lucruri pe care trebuie să le facem

Ora 10.56: Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a primit aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului, pentru funcţia de ministru al Culturii. S-au înregistrat 15 voturi „pentru”, 3 voturi „împotrivă” şi o abţinere din partea membrilor Comisiilor pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 10.22: Adrian Chesnoiu, ministrul propus al Agriculturii în Guvernul PSD-PNL-UDMR, este primul audiat miercuri în comisiile de specialitate din Parlament. În cadrul discursului, el a făcut o gafă referitoare la programul „Farm to Fork”, numind-o „strategia europeană de la furcă”, după care s-a corectat.

Știrea inițială: Audierile miniștrilor din guvernul Ciucă încep miercuri dimineață în comisiile de specialitate. Premierul desemnat Nicolae Ciucă a depus marți programul de guvernare și lista miniștrilor la Parlament, iar după audierile de miercuri ar urma să fie dat joi votul pentru învestirea noului guvern.

Vezi mai jos programul integral al audierilor celor 20 de miniștri din Guvernul Ciucă:

 • Ora 10:00 – 10:45 – Lucian Romașcanu, ministrul Culturii
 • Ora 10:00 – 10:45 – Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
 • Ora 10:00 – 10:45 – Eduard Novac, ministrul Sportului
 • Ora 11:00 – 11:45 – Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației
 • Ora 11:00 – 11:45 – Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației
 • Ora 11:00 – 11:45 – Adrian Câciu, ministrul Finanțelor
 • Ora 11:00 – 11:45 – Cătălin Predoiu, ministrul Justiției
 • Ora 12:00 – 12:45 – Florin Roman, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării
 • Ora 12:00 – 12:45 – Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii
 • Ora 12:00 – 12:45 – Dan Vîlceanu, ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene
 • Ora 12:00 – 12:45 – Alexandru Rafila, ministrul Sănătății
 • Ora 12:45 – 13:30 – Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe
 • Ora 12:45 – 13:30 – Taczos Barna, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor
 • Ora 12:45 – 13:30 – Virgil Popescu, ministrul Energiei
 • Ora 16:30 – 17:10 – Florin Marin Spătaru – ministrul Economiei
 • Ora 16:30 – 17:10 – Marius Budăi, ministrul Muncii și Solidarității Sociale
 • Ora 16:30 – 17:10 – Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne
 • Ora 17:10 – 17:45 – Vasile Dâncu, ministrul Apărării Naționale
 • Ora 17:10 – 17:45 – Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse
 • Ora 17:10 – 17:45 – Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

44 comentarii

 1. Primul pe lista audierilor este celebrul Lucian Romascanu, „marele” om de cultura care anul trecut – cand era purtator de cuvant al PSD – voia sa dea cate o p.la in k.r tuturor jurnalistilor.
  Ulterior, din cauza scandalului, a fost retras din functia de purtator de cuvant, pentru ca azi sa fie propus ministru la Cultura.
  Luati „cultura” de la PSD:
  https://www.g4media.ro/purtatorul-de-cuvant-al-psd-fost-ministru-al-culturii-derapaj-dupa-sedinta-conducerii-partidului-la-adresa-jurnalistilor-o-sa-primeasca-o-p-in-c-toti.html

  • Ministru culturii in tara analfabetilor, ultima din UE, sincer nu vad nepotrivirea

  • Da, cred că e ales intenționat, e plăcuța suedeză a Psd-ului pentru oamenii decenți.

  • Cum am scăpat de USR cum România începe să funcționeze: noi paturi la ATI, deblocarea proiectului metroului blocat de Drulă, arestări de mafioți protejați de avocatul infractorilor Stelian Ion, inspecții în magazinele protejate de USR, PNRR e în linie dreaptă după ce a fost respins de 3 ori făcut prost de Ghinea.
   Mai avem o șansă acum că am scăpat de hoți!

  • @Mihaita!
   Iti doresc viata lunga aici in Romanistan cu toate probleme rezolvate de pe-o zi pe alta de idolii tai.
   Sper sa ajungi sa bati linistit spre suta de ani si sa culegi (impreuna cu toti aplaudacii de serviciu) roadele acestei „bune guvernari” ce sta sa-nceapa.
   Sunt convins ca avand mintea odihnita nu vei vedea cand iti va fi furat si scuipatul din gura, iar atat timp vei avea un colt de paine la care sa molfai, viata si se va parea de vis!
   Sa ne mai scrii, dupa ce vei circula pe primii 10 km de autostrada facuti sub ministrul OUG 13, sa ne dai de veste cand vor fi judecati si condamnati toti coruptii, sa ne spui cand interlopilor li se va face atat de frica incat se vor apuca de muncit. Nu tre’ sa ne dai nici un semn cand si daca vei mai iesi viu de prin spitale. Vom sti si singuri. Pentru orice altceva, te vom cauta noi!

  • @ ISU scris TOS ..de acord cu tot ce i-ai scris distinsului coleg de comentarii, cu observaţia că scuipatul i s-a cam scurs din gură, motiv pentru care nu prea mai au ce să-i fure. :)) Cât despre dl ministru, să-i dorim să aibă parte de tot ce dorea el ziariştilor, adică viaţă lungă.

  • @Mihai vezi ca ai marfa proasta, incerca si cu logica.

 2. firea ?!? pai asta are grave probleme juridice

  • Pana la alea ar trebui sa le rezolve pe alea la capsor.

  • N-ai priceput nimic, stimabile, până la vârsta asta! Tocmai, ca să fii numit politic într-o funcţie e musai să ai la CV niscaiva cercetări penale, ceva condamnări cu suspendare, evitarea puşcăriei cu ajutorul CCR şi al parlamentului, obligatoriu să fii un foarte p ro st administrator de fonduri publice şi în general să nu prea fii educat 7 ani acasă.

 3. Ora 11:00 – 11:45 – Adrian Câciu, ministrul Finanțelor

  Asta e tot Citu sub acoperire ?

  • S-au urmatorul executat de Citu, alte alternative nu sunt.

 4. E la DNA astfel e fara rost.

 5. BLACK FRIDAY- Daca ati votat PNL aveti la pachet si moie PSD fraierilor-Superman Câcâtzu

 6. Pe repede înainte pana nu se trezesc si înep sa vadă lumina orbii si fraierii din Romanica mafiota,cand s-or trezi va fi deja tarziu pt ei,asa că grabiti-va repede până nu ies în strada sa va alunge cu pietre,nici nu-i mai treceti prin parlament,direct ministrii,semneaza plavanul tradator lista la foc automat,dupa pleaca că începe sezonul la schi ca sezonul la golf s-a terminat anul ăsta

  • No tu te crezi la Panicatii-TV, lasa frate ca ei stiu cand s-o faca, fi fara grija!

 7. Pe repede înainte pana nu se trezesc si încep sa vadă lumina orbii si fraierii din Romanica mafiota,cand s-or trezi va fi deja tarziu pt ei,asa că grabiti-va repede până nu ies în strada sa va alunge cu pietre,nici nu-i mai treceti prin parlament,direct ministrii,semneaza plavanul tradator lista la foc automat,dupa pleaca că începe sezonul la schi ca sezonul la golf s-a terminat anul ăsta

 8. Ce teatru ieftin

 9. Rapiditatea cu care ii trec prin comisiile așa zise de specialitate, conduse tot de incompetenți, este dovada clara ca statul este acaparat de o singura putere, a hoților care conduc România de 30 de ani. Doar de noi depinde sa scăpăm de ei, sa votam împotriva hoților PSD-PNL-UDMR, dar mai e cale lunga pana la alegeri

 10. Start program de” guvernare”-care din hoti tarii ajunge primul la furat-primul jaf national prin programul de furat Anghel Saligny a început si asta e doar începutul-cum sa sifonezi si sa redistribui catre firmele de”consultanta” afiliate artidelor( organizatiilor mafiote) 430000 de euro bani publici-startul l-a dat mafia PSD filiala Giurgiu-sursa site generatia facebook si multiple alte surse

 11. Start program de” guvernare”-care din hotii tarii ajunge primul la furat-primul jaf national prin programul de furat Anghel Saligny a început si asta e doar începutul-cum sa sifonezi si sa redistribui catre firmele de”consultanta” afiliate partidelor( organizatiilor mafiote) 430000 de euro bani publici-startul l-a dat mafia PSD filiala Giurgiu-sursa site generatia facebook si multiple alte surse

 12. Gata, de acum incolo o sa fie liniste ! Asa cum isi dorea mai demult Ion Iliescu.

 13. Program de „guvernare” -Să-i ardem pe fraieri si prosti,sa formăm hora hotiei pe coteţul Romaniei,noi furam, noi furam,noi nu ne jucam,pe cobaii si momâile fara demnitate, moralitate si demnitate îi lasam în khiurutul gol,”si zaharul din ceai noi le vom lua”-primar Teleorman in mandatul lui Dragnea

 14. CÎȚU va fi președinte….shit@

 15. Guvernul hotilor condus de escrocul iohanis, ciuca fiind doar carpa de sters flegme. În iad cu voi hotilor!

 16. Varza pesedista ie cia mai buna.

 17. cel mai bun guvern de pina acum ,colegialitatea e la cote inalte .

 18. Sa traiti! Ordonati!

 19. Criteriile pentru validarea ministrilor sunt: incult, slugoi si lichea. Gasiti o exceptie, va rog!

 20. Parca in lista sunt ministrii care au fost refuzati acum cateva saptamani. Atunci nu erau competenti si acum sunt? Sau paralamentarii au amnezie. Stiu eu…e numai un circ ieftin.

 21. Aşa este când cei ievaluaţi sunt fraţii de ciordeală ai ievaluatorilor!

  Spor la şmangleală!

 22. Se grabesc la furat, iar cei care au un dinte impotriva USR -ului, ar fi bine sa va apucati de cersit, nu de alta dar comunistii si socialistii (psd & pdl nu liberalii) o sa puna taxe si pe respirat, ca de – vor bani. daca te uiti cine sunt ministrii te apuca rasul – firea la ministerul familiei (era la fel de buna si Crudu), Dancu la armat[ ( era la fel de bun si Costel), Grindeanu la transporturi ( era mai bunbadea Gheorghe din Miercurea Sibiului)…români, foarte curând nu veți mai scrie pe forumuri , o sa vă corăie mațele de foame…

  • Prostule dar e tocmai invers dar de unde sa sti tu asistatule.

 23. Ministrul economiei Spătaru, fost director HRM la șantier naval Damen Mangalia are performante la tras sfori in sfera politica ca altfel santierul e in situatie catastrofala de 2 ani jumate si cu previziuni sumbre de inca doi ani. Metoda de al face profitabil e concedierea angajaților si lucrul cu firme subcontractoare care cotizeaza.

 24. Am auzit ca postacii PSD-isti sunt atata de disperati ca nu ii crede nimeni incat simt deja sulele USR in spate, foarte curand si cu avant.