G4Media.ro

Lionel Messi a donat jumătate de milion de euro spitalelor din Argentina…

Lionel Messi a donat jumătate de milion de euro spitalelor din Argentina pentru lupta împotriva COVID-19

Starul Lionel Messi, căpitanul echipei de fotbal FC Barcelona şi al selecţionatei Argentinei, a donat o jumătate de milion de euro spitalelor din ţara sa natală, pentru susţinerea eforturilor profesioniştilor din domeniul sănătăţii, aflaţi în prima linie a luptei cu noul coronavirus, informează EFE, citată de Agerpres.

Donaţia s-a făcut prin intermediul Fundaţiei Lionel Messi, după ce jucătorul campioanei Spaniei a decis să se alăture campaniei „‘Împreună pentru Sănătate Argentina”, promovată de Fundaţia Garrahan.

„Suntem foarte bucuroşi pentru această recunoaştere a muncii noastre, permiţându-ne să ne continuăm angajamentul faţă de sănătatea publică argentiniană”, a declarat directorul executiv al Fundaţiei Garrahan, Silvia Kassab.

Bani oferiţi de Messi au fost destinaţi cumpărării de „materiale de protecţie pentru profesioniştii din domeniul sănătăţii” şi de echipamente pentru a face faţă pandemiei de coronavirus”, între care ventilatoare mecanice, monitoare cu mai mulţi parametri, pompe de perfuzie şi alte echipamente, livrate spitalelor din provinciile Santa Fe şi Buenos Aires.

Lionel Messi, sextuplu câştigător al Balonului de Aur, a făcut şi alte donaţii importante spitalelor din Argentina, în ultimele luni.

Sursa foto: Facebook/ Leo Messi

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Bravo !
    PS. Messi, nu doar cel mai bun fotbalist din toate timpurile ci si un om cu suflet mare cat talentul sau !