G4Media.ro

Ligia Deca s-a întâlnit cu ministrul Educaţiei din Bulgaria / ”Schimbul de…

Ligia Deca / Foto: captură – Youtube

Ligia Deca s-a întâlnit cu ministrul Educaţiei din Bulgaria / ”Schimbul de experienţă este o oportunitate de dezvoltare şi o cale de a învăţa”

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, s-a întâlnit joi cu ministrul Educaţiei şi Ştiinţei din Bulgaria, Galin Tsokov, principală temă a întâlnirii referindu-se la nevoia de creştere a atractivităţii didactice, în contextul în care cele două ţări au început ample reforme în educaţie, anunță Agerpres.

„Am primit, astăzi, vizita Ministrului Educaţiei şi Ştiinţei din Bulgaria, domnul Galin Tsokov. Discuţia noastră s-a concentrat pe nevoia de a creşte atractivitatea carierei didactice, mai ales în contextul în care ambele ţări au început ample reforme în educaţie”, a scris Deca pe Facebook.

Potrivit ministrului, constituirea unor grupuri de lucru care să beneficieze de schimburi de experienţă pe teme de interes comun în domeniul educaţiei este doar unul dintre demersurile care vor duce la intensificarea relaţiilor dintre cele două ţări şi, mai ales, la valorificarea lor în beneficiul ambelor sisteme de învăţământ.

„Am convingerea că schimbul de experienţă este o oportunitate de dezvoltare şi o cale de a învăţa şi voi susţine toate demersurile care aduc plusvaloare educaţiei din România”, a mai scris Deca.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...