G4Media.ro

Liderul PSD Iași, Maricel Popa, critici la adresa liberalului Costel Alexe pentru…

Liderul PSD Iași, Maricel Popa, critici la adresa liberalului Costel Alexe pentru lipsa de implicare în construirea unei centuri ocolitoare pentru oraşul Podu Iloaiei / Dosarele penale ale lui Alexe împiedică finanțările la CJ Iași, consideră Popa

Președintele PSD Iași, senatorul Maricel Popa, îi acuză pe liberali că întârzie proiectul de infrastructură, promis încă de acum doi ani, ce viza construcția unei centuri ocolitoare a orașului Podu Iloaiei. Social-democratul susține că s-a informat și că investiția nu este prevăzută în Master Planul General de Transport al României.

Maricel Popa afirmă că liberalul ieșean Costel Alexe (șeful Consiliului Județean Iași) dispunea de toare pârghiile pentru a grăbi realizarea acestui drum, fără însă să se fi implicat în vreun fel, până în prezent.

„De doi ani, Costel Alexe are toate pârghiile în mână şi acces la resurse europene şi guvernamentale să demareze lucrările de construire a șoselei ocolitoare pentru oraşul Podu Iloaiei, aşa cum a promis în 2019. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Respectul acordat ieşenilor s-a regăsit în tonele de tablă cărate la moşia de la Sculeni. De la ministerul Transporturilor şi Infrastructurii mi s-a răspuns foarte clar că, în prezent, Master Planul General de Transport al României nu prevede un proiect de construire a şoselei ocolitoare pentru oraşul Podu Iloaiei. Ieşenii au fost din nou minţiţi de un personaj care nu mai are ce căuta în fruntea judeţului. Minciuna şi Costel Alexe fac echipă bună la Consiliul Judeţean”, a transmis Maricel Popa printr-un comunicat de presă.

Reprezentantul PSD Iași a mai punctat că după doi ani de guvernare de dreapta, în Iași nu s-a realizat nici măcar un kilometru de drum.

„Ce s-a mai terminat au fost din proiectele începute de mine”, susține Maricel Popa, referindu-se la perioada când el conducea administrația județeană.

Social-democratul a reamintit și situația juridică care-l vizează pe Alexe, apreciind că liberalul ar trebui să demisioneze de la șefia Consiliului Județean.

„Cine credeţi că îşi mai asumă răspunderea să dea bani la Consiliul Judeţean Iași, ţinând cont de faptul că Alexe are mai multe dosare deschise pentru fapte de corupţie. Din acest punct de vedere, dacă ar mai avea o fărâmă de respect pentru ieşeni, Costel Alexe ar demisiona din funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean şi ar lăsa administraţia în seama unor oameni asupra cărora nu planează suspiciuni de corupţie”, a comentat Maricel Popa.

Sursa foto: Facebook/ Maricel Popa

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Haida de, PeSeDistii ataca PENALII din PNLul dlui Haos Werner Iohannis!
  P-asta nu o aveam inca!
  Ba’ PeSeDistule, voi negociati de zor cu PNLul zombilitic si penal, in timp ce deja va balacariti si va atacati ca chiorii?!
  Cred ca mareata alianta de furat BANII puiblici dintre PSDul toxic si PNLul penal si zombilitic NU va dura nici macar cat a durat mareata alianta PNL cu USR!
  Doar UDMRul e vesnic in aliantele din Romania!!!!

 2. CU TOT RESPECTUL ,DOMNULE MARCEL POPA ESTE ADEVARAT CA DVS A-TI ,FOST ,MULTA VREME LA CONDUCEREA JUDETULUI IASI SI ,BANI AU FOST ,F ,MULTI ,NU A ATI AVUT PANDEMIE SI MORTII CU SULELE ,LUNAR ,SI NU A-TI FACUT NIMIC PANTRU IASI SI ESENI .. CU SIGURANTA A TI FACUT MULTE PENTRU DVS SI PARTIDUL PSD . DECI CIOCUL MIC .CU SIGURANTA VA TRECE PRIN IASI DOAMNA COVESI.

 3. Un om ca Maricel Popa care și a luat consilier pe cel mai corupt primar Nechita, oare ce indica? Doar ca încearcă sa profite de experienta de hot a acestuia sau are datorii la Nichita pe linie de frați. Naivitatea trebuie scoasa din uz: cei doi, trei Popa, Alexe, Nechita sunt doar capete ale aceleiași caracatițe transpartinice bazata parțial pe sistemul mafiot al francmasoneriei care din păcate crede ca le știe pe toate, iar SRI doar sta în expectativa în ideea ca toate aceste capete ale caracatiței sunt mai ușor de controlat într-o structura piramidala, unde mai punem ca poate sa își facă parte administrativ, financiar. Cu cat furi mai mult este mai glorios. Este doar o competiție scăpată din frâu , a hoților. Nimic în rest. Empatia fata de cei din jur exista doar în discursuri. Nu există nici o conspirație, ci doar niște oameni care își împart iar și iar cascavalul, și își plătesc taxele de protecție la SRI, DNA, JUDECĂTORI et c. Nu va faceți iluzii.