G4Media.ro

Klaus Iohannis: Românii din diaspora care vor să se vaccineze în timpul…

Klaus Iohannis: Românii din diaspora care vor să se vaccineze în timpul şederii în România pot să o facă la centre drive-through

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că primul centru de vaccinare drive-through din Bucureşti este „un succes” și că la acest tip de centre se poate imuniza oricine doreşte, inclusiv românii din diaspora care vor să se vaccineze în timpul şederii în țară.

„Este foarte îmbucurător. Acest tip de centru de vaccinare este un succes şi vor apărea tot mai multe centre de acest tip. Este foarte important de ştiut că la aceste centre se poate prezenta oricine doreşte, care este rezident la noi, deci, evident, românii, dar şi cei care au reşedinţa în România, inclusiv românii din diaspora care vor să se vaccineze în timpul şederii în România, pot pur şi simplu să vină să se vaccineze”, a declarat Klaus Iohannis în piața Constituției, unde a fost deschis primul drive-thru din Capitală.

Președintele consideră că vaccinarea a prins viteză și că ritmul trebuie să crească în continuare.

„Este extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză, ceea ce se şi întâmplă. Vaccinarea este singura cale de ieşire din pandemie şi îi încurajez pe toţi românii să se vaccineze. Suntem într-o nouă fază a campaniei, în care, practic, nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocraţie. Se poate merge la vaccinare pur şi simplu, cum se întâmplă la acest centru drive-through”, a mai spus Iohannis.

Klaus Iohannis se declară convins că, atât în Bucureşti, cât şi în alte localități din ţară se vor organiza noi centre de vaccinare drive-thru, precum și maratoane de vaccinare.

Citește și: FOTO Aglomerație la centrul drive-thru din Piața Constituției. Zeci de mașini stau la coadă în prima zi de funcționare a centrului de vaccinare anti-COVID

Nicușor Dan: În primele 2 ore, au fost vaccinate deja 100 de persoane la centrul din Piața Constituției / Îndemn oamenii să vină să se vaccineze: fără programare și direct din mașină

Sursa foto: Facebook Nicușor Dan

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Aveti sansa de a avea un foarte bun președinte. Sper sa ne faca onoarea sa accepte sa devină președintele Consiliului, dupa ce iei termina mandatul național.

  2. Si diasporele care nu vor, unde pot sa nu se vaccineze???

  3. Aoleu! Eu si cu guvernul meu…! Alti ani pierduti pentru Romania!

  4. Nici afara…nici acasa,strainule!

  5. Bancurile,le spune Bulá!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.