G4Media.ro

KFC, postare neinspirată pe facebook: „Ia ziceți, netrebnici mici, cum v-a fost…

KFC, postare neinspirată pe facebook: „Ia ziceți, netrebnici mici, cum v-a fost prima zi de muncă?” Reacțiile n-au întârziat: „Deci contul KFC e ținut de un cartof prăjit”; „Netrebnicii ăștia mici te-au făcut pe tine mare”

Postare total neinspirată pe contul de facebook al KFC România, care se dorea o glumiță de început de an dar care în realitate e chiar jignitoare la adresa clienților: „Ia ziceți, netrebnici mici, cum v-a fost prima zi de muncă?”, întreabă PR-istul care și-a închipuit că așa i-ar putea înveseli pe potențialii clienți, urmăritori ai contului KFC, unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de tipul fast-food din lume.

Cum era de așteptat, mulți dintre urmăritori n-au gustat deloc apelativul „netrebnici” (care înseamnă mizerabili, nevrednici, ticăloși, lipsiți de valoare etc).

„Deci contul de facebook al KFC e ținut de un cartof prăjit 🤟”, a fost una dintre reacții.  „Postarea asta e cel mai mișto mod de a-ți da demisia in prima zi de munca a anului.”, a fost un alt comentariu. Și lista continuă: „Așa e când stai în prăjeală”; sau ”Netrebnicii ăștia mici te-au făcut pe tine mare”.

Publicitate electorală
postare KFC
sursa foto: captura Facebook

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Dacă mă uit la cum arată Parlamentul n-aș zice niciodată că românii sunt netrebnici mici! …