G4Media.ro

Kelemen Hunor: UDMR nu intră la guvernare și nici nu face mai…

Kelemen Hunor: UDMR nu intră la guvernare și nici nu face mai strânsă relația cu PSD

UDMR nu dorește să se folosească de criza internă a PSD pentru a intra la guvernare, a declarat liderul Uniunii, Kelemen Hunor, la solicitarea cotidianului de limba maghiară Kronika. ” Considerăm că este dezgustător să comentezi afacerile interne ale altui partid”, a arătat președintele UDMR.

Kelemen Hunor a subliniat că ”UDMR nu va intra la guvernare și nici nu își va face mai strânsă relația cu Partidul Social Democrat, rămânând la nivelul parteneriatului parlamentar. Rezultatele acestei colaborări vor fi analizate, iar până în septembrie vor decide dacă vor continua sau nu acest acord”.

Liderul UDMR a făcut aceste precizări în contextul anunțatei moțiuni de cenzură anunțată de opoziție. Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat pe 21 mai că partidul pe care îl conduce va începe pregătirea strategiei pentru adoptarea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

“Bătălia noastră cu această coaliţie toxică continuă şi se va da pe toate fronturile. Vom ataca, cu siguranţă, cu o moţiune de cenzură şi începem pregătirea strategiei pentru adoptarea acestei moţiuni de cenzură”, a anunțat Orban, citat de Agerpres.
Principalele motive invocate de liderul PNL pentru inițierea demersului de demitere a Executivului sunt nerealizările economice ale guvernării PSD.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.