G4Media.ro

Jurnalistul constănțean care a amenințat doi procurori DNA, condamnat la 1 an…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Jurnalistul constănțean care a amenințat doi procurori DNA, condamnat la 1 an și 4 luni cu suspendare: ”O să vă calc pe cap puternic, patru parlamentari am, varză vă fac”/ Decizia nu este definitivă

Jurnalistul constănțean Marius Florian Vasile de la publicația online ”Tomis News” a primit, joi, o condamnare de 1 an și 4 luni cu suspendare pentru că a amenințat doi procurori DNA în repetate rânduri, au stabilit magistrații Secției Penale a Judecătoriei Constanța, transmite Info Sud-Est. Decizia acestora nu este definitivă.

Judecătorii au mai stabilit ca pe parcursul supravegherii jurnalistul să facă o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 60 de zile la Căminul de Bătrâni din Constanța, din cadrul Serviciul Public de Asistenţă Socială, sau la Spitalul Județean Constanța.

Jurnalistul Marius Florian Vasile a fost reținut pentru 24 de ore, în decembrie 2021, după ce i-a amenințat pe procurorii DNA Constanța Andrei Bodean, șeful serviciului teritorial, și Ciprian Bodu, spunându-le că ”îi calcă pe cap” și ”are patru parlamentari” cu care o să-i „facă varză”.

Jurnalistul a fost ulterior eliberat și trimis în judecată la finalul cercetării procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Jurnalistul era un apropiat al lui George Simion și al partidului AUR, însă Simion a declarat că de o vreme îl are blocat pe jurnalist din cauză că a fost jignit în mod similar de acesta.

Conform surselor G4Media, în amenințările sale către procurori, jurnalistul făcea referire la cei patru parlamentari AUR de Constanța, jurnalistul fiind, la acea vreme, consilierul unuia dintre ei:

„Patru parlamentari am, varză vă fac! Obosiții p**, leșinaților, f***-vă-n gură de boscheți;

Poate meritați niște p**. Dracii o să iasă din voi, f**-vă-n gură de obosiți și leșinați;

O să vă calc pe cap puternic, f***-vă-n gură de inutili;

F**-vă-n gură de adormiți și obosiți. DNA-ul p*;

De ce nu v-ați băgat la bătaie și amenințări și nasoale?;

Sunteți sclavii lui Chițac și voi, abia așteptați să i-o s*** ca să distrugeți constănțenii”, sunt printre mesajele primite de procurorii DNA.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. După cum se exprimă, locul lui e în PSD.

  2. de ce nu condamnare dubla la moarte cu suspendare? plus ceva pensii speciale pentru judecatori…
    cand se va termina cu aceasta „justitie”?

  3. Pentru că ești prea „inteligent”! Vezi să nu plesnești!