G4Media.ro

Jurnalistul Cătălin Striblea părăsește Digi FM: ”Programul de dimineață este de mare…

Jurnalistul Cătălin Striblea părăsește Digi FM: ”Programul de dimineață este de mare uzură”

Cătălin Striblea a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că nu va mai realiza matinalul de la Digi FM, jurnalistul invocând uzura și lipsa timpului petrecut alături de familie.

Ultima ediție a matinalului pe care o va realiza va fi la jumătatea lunii martie.

”Hotărârea îmi aparține în totalitate. Programul de dimineață este unul foarte dur, de mare uzură și căruia i-am dat tot ce a stat în puterea mea în ultimii patru ani. Alături de restul activităților mele, asta a însemnat un sacrificiu mare pentru familia noastră, mai ales în ce privește orele petrecute împreună. Am ales să repar această situație”, a scris Cătălin Striblea.

Acesta a mulțumit companiei pentru încrederea arătată  și pentru faptul că și-a arătat disponibilitatea de a colabora și pe viitor, însă Striblea vrea să participe la alte proiecte în perioada următoare.

”Mulțumesc colegilor mei pentru patru ani extraordinari, pentru râsul sănătos și pentru momentele fericite. Îi mulțumesc lui Bogdan Miu pentru maturitate, lui Beatrice Ghiciov pentru că ne-a întinerit și lui Bogdan Ciuclaru pentru umor. Georgiana Cretu, producătorul matinalului, are parte de o reverență din partea mea pentru profesionalismul său. Radu Paraschivescu și Florin Negrutiu, a fost o onoare să colaborăm! Ciprian Cătunescu (Unguru`Bulan), mulțumesc pentru spectacol! Domnului Beni Goace i se ofera promisiunea ca va fi sunat in fiecare zi la 18, cu sau fara motiv”, a mai scris Striblea.

Citește și: Vlad Petreanu și Cătălin Striblea, despre cum își adaptează limbajul, ca prezentatori radio, la copiii care merg la școală dimineața și îi ascultă în mașini

Foto: Cătălin Striblea (dreapta) și restul echipei de la matinalul Digi FM/ Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. pacat, aducea la digi ce aducea petreanu la europafm, seriozitatea si critica si informarea pe temele politice si sociale ale momentului

  2. Genul care „se joacă cu vorbele” pentru siguranța si linistirea noastra. PNList.

  3. In industria asta e normal sa schimbi activitatea la cativa ani. Pur si simplu te plictisesti si nu mai dai randament. Sau te fortezi aiurea si te uzezi cum zice Striblea. Emisiunea iasa bine, dar tu te consumi prea mult la un moment dat si trebuie sa schimbi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.