G4Media.ro

Joe Biden şi Kamala Harris, desemnaţi „personalitatea anului 2020” de revista Time

Joe Biden şi Kamala Harris, desemnaţi „personalitatea anului 2020” de revista Time

Joe Biden şi Kamala Harris, preşedintele ales şi vicepreşedinţele ales ai SUA, au fost desemnaţi „personalitatea anului 2020” de revista Time, transmite News.ro.

Biden şi Harris au fost selectaţi dintr-o listă scurtă pe care se aflau şi Donald Trump, preşedintele în exerciţiu, lucrători sanitari aflaţi în prima linie, dr. Anthony Fauci şi mişcarea pentru dreptate rasială.

„Şansa Biden Harris reprezintă ceva istoric”, a spus redactorul-şef al revistei, Edward Felsenthal, în anunţul făcut în direct la NBC. Subliniind că prezenţa preşedintelui Statelor Unite pe coperta Time nu este ceva nou – toţi preşedinţii aleşi, de la Franklin D. Roosevelt până acum, au apărut pe prima pagină -, este prima dată când un vicepreşedinte este desemnat personalitatea anului.

Titlul face referire „nu doar la anul care a trecut, ci la direcţia în care ne îndreptăm”, a mai spus Felsenthal. „Iar următorii patru ani vor fi un test important al lor şi noi, toţi, vom vedea dacă pot îndeplini unitatea pe care au promis-o”.

În transmisiune, Biden a spus: „Sunt convins că publicul american caută posibilităţile care sunt disponibile. Ei ştiu că suntem mult mai buni de atât. Când am candidat, am spus «Este vorba despre cine suntem ca naţiune, despre cine vom fi, despre ce vrem să fim», iar poporul american a luat atitudine”.

Anunţul a fost făcut de muzicianul Bruce Springsteen, în transmisiunea NBC.

Revista Time a anunţat joi că grupul k-pop BTS a fost desemnat „artistul anului”, baschetbalistul LeBron James a primit titlul de „atletul anului”, iar Gitanjali Rao, cercetător şi inventator în vârstă de 15 ani, este primul care a primit titlul „copilul anului”.

„Gardienii anului” au fost lucrătorii sanitari din prima linie, Porche Bennett-Bey şi organizatorii mişcării pentru dreptate rasială şi dr.. Anthony Fauci.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. ” toată floarea cea vestită a întregului Apus”…cel puțin avem certitudinea că vom avea poftă de mâncare, nemaivăzând mutra acrită a Greții Thunberg. În rest…..”avem di tăti”

 2. A fost si Hitler si Stalin man of the year in revista Time de asemenea.Si ayatolahul Khomeini.Ar fi trebuit sa retraga rubrica asta de atunci dar aia e.Si ala care a mintit fata de foametea din Ucraina cauzata de Sovietici si a primit un premiu Pulitzer a ramas cu el(e si un film recent pw care il recomand facut la Hollywood pe tema aata Mr Jones)Astea Time man of the year,Oscarul,Pulitzer,Grammy nu mai inseamna absolut nimic de mult.

 3. Time s-a grabit cata vreme Trump n-a terminat toate procesele.

 4. Doua persoane sunt numite personalitatea anului? nu vreți sa ne explicați sa înțelegem și noi cum vine asta?

 5. Cel alb si cea alb inchis.

 6. Ce gluma buna…

 7. Stanga premiaza stanga. Nimic nou sub soare.

 8. Oda iubitului conducator / Traiasca republica socialista ameristan.

 9. Doctorii care au salvat vieții in aceasta epidemie sunt personalitățile anului, dar cum stânga ar fi votat si un Ham Sandwich președinte, normal ca au dat premiul Tovarășului si Tovarasei. Lumea a înnebunit oameni buni. Ne întoarcem la comunism.

 10. la anul, SUA vor avea primul presedinte indian

  dar voi nu l-ati apreciat cum trebuie pe Marean Vanghelie