G4Media.ro

Joe Biden, replică la acuzația de agresiune sexuală care s-ar fi petrecut…

Sursa Foto: Facebook/ Joe Biden

Joe Biden, replică la acuzația de agresiune sexuală care s-ar fi petrecut în urmă cu 27 de ani: Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată

Candidatul prezidenţial democrat american Joe Biden a negat vineri că a agresat sexual o fostă colaboratoare în Senat în 1993, în primele sale remarci publice pe această temă după ce s-a confruntat cu o presiune intensă în legătură cu această acuzaţie, informează Reuters, citată de Agerpres.

„Vreau să mă refer la acuzaţiile unei foste membre a personalului că eu m-am angajat în comportament inadecvat în urmă cu 27 de ani”, a declarat fostul vicepreşedinte într-un comunicat transmis prin e-mail. „Nu sunt adevărate. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată”, a adăugat Biden.

O femeie din California, pe nume Tara Reade, care a lucrat ca asistentă personală în biroul lui Biden din Senatul SUA din decembrie 1992 până în august 1993, l-a acuzat pe acesta în interviuri mass-media că a împins-o în perete în 1993 şi printre altele, i-a băgat mâna sub fustă.

Biden, presupusa nominalizare democrată în confruntarea cu preşedintele republican Donald Trump în alegerile din Statele Unite de la 3 noiembrie, a fost supus unei presiuni crescânde în interiorul şi în afara partidului său pentru a da explicaţii după această acuzaţie.

El a cerut Senatului Statelor Unite să solicite Arhivelor Naţionale să publice orice documente de personal ce ar putea arăta dacă asistenta a depus o plângere împotriva sa la acea vreme.

El a spus că documentele personale din anii săi la Senat, care au fost donate Universităţii Delaware şi nu au fost încă disponibile publicului, nu conţin aşa ceva.

Reuters nu a fost în măsură să confirme în mod independent acuzaţia lui Reade şi de asemenea nu a putut să o contacteze sau un reprezentant al său pentru comentarii.

Citește și

Ce se știe despre acuzațiile de agresiune sexuală împotriva lui Joe Biden? Riscuri pentru democrat

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. I’m Joe Biden and I forgot this message.

 2. Informatia cu biden the groper a circulat cu multi ani in urma si era sustinuta de conexiuni cu „Lolita Express”. De ce credeti ca a a fost sinucis Epstein?

  • Sursa? Nu stiu de nicio legatura cu Epstien (care era conectat cu altii si probail nu s-a „sinucis” singur)? Ca pipaia lumea e altceva.

 3. Clar nu e nimic. Daca chiar s-ar fi intamplat cucoana isi aducea aminte doar dupa 30 ani sau mai mult. Facatura

  • Acum, poate numai asa poate castiga un ban cinstit.

 4. Si-a amintit dupa 30 de anisori? Hai sa fim seriosi! In multe alte domenii exista „statute of limitations”. Nu poti sa vii peste ‘jde ani cu pretentii daca nu ai facut asta la timpul respectiv.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Statute_of_limitations

  • Femeia nu are nici o pretentie. Doar a spus poveseta ei si a venit si cu vreo 8 oameni care i’au confirmat’o. Biden si’a spus si el povestea si a refuzat sa puna la dispozitie reclamatia ei la timpul respectiv stocata in arhiva. Practic ea e sustinuta de cel putin 8 oameni, el de nimeni si refuza accesul la informatie.

 5. Interviul complet la care face referire articolul: https://www.youtube.com/watch?v=seu_C08yAAM
  Da, spune ca „It never happened!” Dar spune, tot in interviu, si ca „I don’t remember.”
  Mosul e clar in pierdere de capacitate cognitiva. Uitati-va la interviu si vedeti ca atunci cand i se pun intrebari incomode are secunde bune de pauza, cu o expresie de om pierdut in spatiu pe fata.
  Poezia lui este „Cautati in arhivele nationale informatii despre asta! Dar nu in cele de la Universitatea Delaware, ca nu este nimic acolo.” Asta e mai mult decat un indiciu ca are ceva de ascuns in arhivele din Delaware (sigilate).
  Daca nu ar avea le-ar face disponibile, ca si pe alea din arhivele nationale.
  La intrebarea reporterului, ca de ce nu le face publice si pe cele din arhiva Delaware, dupa secunde bune de pauza, Biden raspunde cu „Si cine sa le caute (evidences)?”
  Cat despre „De ce numai acum, dupa 30 de ani?”, astea-s standardele setate chiar de democrati inca de la procesul de numire al lui Clarence Thomas in 1991, cand a fost si el acuzat fara dovezi de o democrata, Anita Hill de sexual miscondoct ce s-ar fi petrecut cu 10 ani in urma.

 6. Eu am crezut-o de câteva ori pe Tara Reade! (Tara Reade=acuzatoarea lui Biden)
  -Am crezut-o în 2017, când a spus ÎN MAI MULTE RÂNDURI că Biden este un campion al luptei împotriva abuzurilor sexuale, i-a mulțumit, l-a felicitat și l-a ridicat în slăvi pentru lupta lui cu abuzatorii sexuali (biden este inițiatorul legii anti abuzuri sexuale)!
  -Am crezut-o în 2019, când în sfârșit a depus o plângere la poliție pentru asalt sexual, în care NU MENȚIONEAZĂ numele lui Biden! De ce ar face asta? Oare pentru că denunțul fals este infracțiune în America? Și dacă s-ar demonstra că Biden NU a agresat-o, atunci ar primi o pedeapsă echivalentă cu fapta denunțată calomnios? (pe românește: dacă acuzi fals pe unul că te-a violat, poți primi o pedeapsă echivalentă cu pedeapsa pentru viol, care în america e până la 30 de ani închisoare)
  -Am crezut-o când a declarat că nu-și amintește locul și timpul incidentului (Nici măcar luna în care a avut loc asaltul sexual al lui Biden împotriva ei)! Pentru că dacă ar fi spus o lună oarecare (să zicem aprilie 92, sau martie 93, etc), cine știe, poate ieșea Biden cu dovezi că în aprilie 92 respectiv martie 93 a lipsit din Washington. Și dacă își amintea locul (în afară de extrem de vagul ”pe un coridor din senatul american”), cine știe, poate se găseau niște înregistrări cu camerele de securitate care arătau că nu s-a întâmplat nimic pe coridorul ăla, niciodată.
  -Am crezut-o când nu a depus nicio plângere și nu a făcut nicio declarație timp de 30 de ani, sau nicio plângere sau declarație timp de 8 ani cât Biden a fost VICEPREȘEDINTELE Statelor Unite!
  Nu am crezut-o pe Tara Reade în 2019 când a spus într-un interviu că Biden a pipăit-o pe șolduri și pe gât, ca după numai un an să declare că Biden a penetrat-o vaginal cu degetele! Nu am crezut-o pentru că e o mare diferență între o mameleală și o penetrare! Cum să îți modifici în halul ăsta declarațiile? I s-a părut că mameleala nu e îndeajuns de distrugătoare? Era îndeajuns, votanții democrați nu votează o maimuță în călduri care abuzează sexual femei, cum au făcut votanții republicani cu Trump (căutați un articol din 2016 al lui Traian Răzvan Ungureanu, în care scria negru pe alb: Un grobian, un fustangiu, un demagog fără perdea? Se ştie, ȘI NU CONTEAZĂ. Jump Trump!). Dar modificându-și declarația de la degete prin zulufi la degete prin floci și-a subminat grav credibilitatea.
  bibliografie:
  1. https://eu.usatoday.com/story/opinion/2020/04/29/joe-biden-sexual-assault-allegation-tara-reade-column/3046962001/
  2. https://medium.com/@eddiekrassenstein/evidence-casts-doubt-on-tara-reades-sexual-assault-allegations-of-joe-biden-e4cb3ee38460

 7. joe shaggy :)) It wasn’t me ! :)))