G4Media.ro

Jocurile Olimpice au început cu meciuri de softball pe arena Fukushima/ Ceremonia…

Jocurile Olimpice au început cu meciuri de softball pe arena Fukushima/ Ceremonia oficială de deschidere va avea loc vineri

Jocurile Olimpice de la Tokyo au început, miercuri, cu meciuri din cadrul turneului de softball iar Ceremonia de deschidere oficială a competiţiei olimpice va avea loc vineri, transmite News.ro.

La Fukushima, pe o arenă fără spectatori, Japonia a învins, cu 8-1, Australia. Japonia a câştigat medalia de aur când softball-ul a fost ultima dată în programul Jocurile Olimpice, la Beijing, în 2008.

Arena din Fukushima a fost aleasă pentru meciurile de deschidere la softball şi baseball, care revine, de asemenea, la jocuri după o absenţă de 13 ani, într-un impuls pentru această zonă după cutremurul devastator şi dezastrul nuclear ulterior, din 2011. Organizatorii au dorit să evidenţieze recuperarea zonei după dezastru şi să demonstreze potenţialilor turişti că Fukushima este o destinaţie sigură de vizitat.

Dar, având în vedere starea de urgenţă impusă pe fondul creşterii cazurilor de infectare cu noul coronavirus, fanilor li s-a interzis să participe la toate probele sportive.

În programul zilei de miercuri mai figurează alte partide de softball, dar şi meciuri de fotbal feminin.

Sursa foto: Tokyo 2020 / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Fuck ‘o și Ma’! Urarea către trolii ruși

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.